Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023

Πύρινες δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για την ανεξέλεγκτη κατάσταση των πυρκαγιών στην Ελλάδα

“Οι κάτοικοιτης Εκάλης θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν άκριτες κριτικές” τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος εκσφενδονίζοντας καυστική κριτική ως προς τα κόμματα εξουσίας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι η φωτιά στον Έβρο, αλλά και στην ευρύτερη χώρα φέρεται να είναι ανεξέλεγκτη και πως οι δηλώσεις των αρχών εφαρμογής του νόμου επιβεβαιώνουν τα περί καταγγελιών εμπρησμού από χέρια λαθρομεταναστών.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πρότεινε τα εξής μέτρα για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος από την ρίζα

  • Αναβάθμιση της φύλαξης των συνόρων στον Έβρο
  • Επαρκή για τις ανάγκες αποζημείωση ΟΛΩΝ των πυρόπληκτων ακριτών, ώστε να μείνουν στη περιοχή τους
  • Να γίνουν έργα υποδομής, τόσο για πυρκαγιές, όσο και για πλημμύρες, κάνοντας αναφορά για τις πλημμύρες που ενδεχομένως να έρθουν τον χειμώνα ή το φθινόπωρο, αν δεν γίνει κάποιο έργο.

Καίει τους δικαιωματιστές ο Βελόπουλος – Υπέρ των πολιτοφυλακών

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στέκεται δίπλα στους πολίτες, που άσκησαν νόμιμα την υποχρέωσή τους να συλλαμβάνουν εγκληματίες, τη στιγμή που γίνεται το έγκλημα και δεν υπάρχει αστυνομία, όπως εμπρησμός ή ληστεία (άρθρο 275 Π.Κ).

Και τέλος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε σε όσους βγήκαν να κατακρίνουν την παραπάνω πράξη να βάλουν “φερμουάρ” και να μην κακοποιούν την εικόνα όσων ασκούν το δικαίωμα να προστατεύουν τις περιουσίες και τις ζωές τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares