Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

«Πυρά» Πλεύρη κατά Τσίπρα: Ήταν στο Προεδρικό χωρίς μάσκα ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα

«Πυρά» κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος πως ήταν θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό, θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα αλλά εμφανίστηκε στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα χωρίς μάσκα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει σε κοινωνικά δίκτυα πως ενημερώθηκε ότι νόσησε για δεύτερη φορά από κορωνοϊό στις 20 Ιουλίου εν μέσω των πυρκαγιών.

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε στο OPEN ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να παραμείνει πέντε ημέρες σε απομόνωση και να κυκλοφορεί με μάσκα για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Μάλιστα, μίλησε για «άγνοια των οδηγιών του ΕΟΔΥ» από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που ζητά αυστηρότερα μέτρα.

Η απάντηση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, με πηγές να δηλώνουν στο κανάλι πως ο Αλέξης Τσίπρας υποβλήθηκε σε τεστ PCR την Παρασκευή και το Σάββατο βγήκε αρνητικός.

«Ως γνωστόν, οι αρνητικοί δεν μεταδίδουν» είπαν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι.

cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares