Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η προκλητική συμπεριφορά της ΠτΔ κ. Σακελλαροπούλου- Αρνήθηκε να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος – Δεν προσκύνησε ούτε τον σταυρό στη Μητρόπολη Αθηνών

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση της ΠτΔ κ.Σακελλαροπούλου κατά την διάρκεια της σημερινής δοξολογίας για το νέο έτος 

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος προ της Δοξολογίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σεβάστηκε τα ιερά σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μας.

Μια εικόνα άκρως προσβλητική κίνηση από την ΠτΔ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν μέρες η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε προβεί στο  ξήλωμα της σημαίας και του σταυρού από τους τοίχους του Προεδρικού Μεγάρου,  και των κειμηλίων  της ανεξαρτησίας, δηλαδή τα καριοφίλια του 1821.

Η Ελληνική λύση με ανακοίνωση της καταδικάζει αυτήν την κίνηση της κ.Σακελλαροπούλου και αναφέρει τα εξής:

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά της Προέδρου κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην σημερινή δοξολογία για το νέο έτος. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος προ της Δοξολογίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σεβάστηκε τα ιερά σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μας. Δυστυχώς η «αλλεργία» της κ. Προέδρου στα σύμβολα της Πίστης και του Έθνους δεν οφείλεται σε κάποια «παρενέργεια» του εμβολίου, αλλά είναι κανόνας της απαράδεκτης συμπεριφοράς της.

Για άλλη μια φορά η Ελληνική Λύση δικαιώνεται διότι την έκρινε ακατάλληλη για το αξίωμα.»

 

Ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης για την προκλητική συμπεριφορά της ΠτΔ κ. Σακελλαροπούλου

 

 

Shares