Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ψευτογιατρός: Το προφίλ του 72χρονου συνεργάτη του από τη Γερμανία

Ποιος είναι ο συνεργός του ψευτογιατρού – Το πλούσιο βιογραφικό του 72χρονου Γερμανού

Ο άνθρωπος που υπόσχεται πλήρη ίαση για οποιαδήποτε πιθανή ασθένεια στον κόσμο και συνεργάτης του ψευτογιατρού, του Έλληνα φυσιοθεραπευτή που συστηνόταν ως γιατρός και ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων, είναι ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega, οι δυο άνδρες δούλευαν μαζί τουλάχιστον από το 2006. Συναντούσαν τα υποψήφια θύματά τους, αρχικά στην Ελλάδα κι έπειτα στη Γερμανία, και τους υπόσχονταν θεραπεία, ακόμη και για σοβαρά προβλήματα υγείας που είναι αδιαμφισβήτητα ανίατα.

«Στο δεύτερο στάδιο πηγαίνουν από τον ένα γιατρό στον άλλον. Στο τρίτο στάδιο είναι να βρούνε τον καλύτερο. Στο τέταρτο στάδιο έχουν απογοητευτεί γιατί λέει άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος».

Και στο κομβικό σημείο, όπου η απόγνωση και η απελπισία κυριεύει τους ασθενείς, οι δύο άνδρες αναλαμβάνουν δράση και υπόσχονται θαύματα σε συσκευασία φιαλιδίων.

«Απλώς συνδέθηκα με τον […] πριν από πολλά χρόνια σε σεμινάρια πολλά που έχω πάει και μετά από πολλές εναλλαγές κολλήσαμε. Που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κολλήσει γιατρός με κάποιον άλλον, πάρα πολύ δύσκολο. Σχεδόν απίθανο».

Το πλούσιο βιογραφικό του Γερμανού συνεργού
«Είμαι ο dr. […] γιατρός και γενετιστής από το νότιο κομμάτι της Γερμανίας. Ασχολούμαστε με κύτταρα, με την κυτταρική θεραπεία από το 1976 και θεραπεύουμε πολλούς ανθρώπους από ασθένειες», δήλωνε ο 72χρονος.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι οι ισχυρισμοί του Γερμανού. Ο ίδιος δηλώνει βιολόγος, βιοχημικός, γιατρός και ερευνητής.

Έχει, όπως λέει, διδακτορικό στη Γενετική και διευθύνει μια κλινική που ειδικεύεται στη θεραπεία όγκων. Ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής όμως θα του προσδώσει και άλλες ιδιότητες, όπως αυτές του ογκολόγου και του νευρολόγου. Και οι δύο παρουσιάζονται ως οι επιστήμονες του μέλλοντος.

«Εμείς καταρχάς είμαστε ερευνητές, δεν είμαστε γιατροί του σήμερα. Είμαστε γιατροί στην πορεία. Τι αλλάζει; Τι φτιάχνει; Τι κάνουμε τώρα; Τι δεν κάνουμε. Τώρα είμαστε σε μία μεγάλη κλινική».

Ο μύθος του Γερμανού γιατρού χτίζεται σταδιακά από τον 66χρονο φυσιοθεραπευτή. Τον παρουσιάζει στους ασθενείς ως ακριβοθώρητο και δύσκολα προσβάσιμο.

Θύμα: Θα φύγει ο γιατρός;

Ψευτογιατρός: Θα φύγει σήμερα, ναι.

Θύμα: Σήμερα θα φύγει;

Ψευτογιατρός: Σήμερα ναι, δηλαδή εσένα περίμενα να φύγει να πάει να δει 3-4 ασθενείς και να πάρει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο.

Ενίοτε ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής ταξίδευε στην Ελλάδα για να εξετάσει τους ασθενείς και τους μοιράσει μπουκαλάκια.

«Σου έχει γράψει ένα ένζυμο το οποίο είναι αντιφλεγμονώδες ένζυμο φυτικό».

Τα «θαυματουργά» μπουκαλάκια
Με αυτόν τον τρόπο, οι ασθενείς μέσα στην απελπισία τους πείθονται πως η κλινική την οποία διευθύνει ο Γερμανός γκουρού της ιατρικής είναι η «μέκκα της ίασης», την οποία πρέπει να επισκεφτούν παρά το δυσβάσταχτο κόστος.

«Στην κλινική μας στη Γερμανία, καθημερινώς μπαινοβγαίνουν 200 με 220 άτομα. Και κάποιοι από αυτούς έχουν πλήρως ή μερικώς θεραπευτεί από την κυτταρική θεραπεία. Κι έρχονται ασθενείς από την Ιαπωνία, τη Τασμανία, Νότια Αυστραλία».

Εκτός από τις ασθένειες είχε καταπιαστεί και με τον κλάδο ομορφιάς πλασάροντας μάλιστα χάπια που, όπως διαφημίζει περιέχουν πλακούντα προβάτου, στοιχίζουν 424 δολάρια και όποιος τα παίρνει αυτομάτως αποκτά σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα 25αρη.

«Όταν οι άνθρωποι επιστρέφουν και ζητάνε νέα θεραπεία δεν είναι επειδή χειροτέρεψαν αλλά γιατί θέλουν να μείνουν σε σταθερό και σε καλό επίπεδο που βρέθηκαν στον πρώτο μήνα της κυτταρικής θεραπείας τους».

Στον Γερμανό γιατρό, έχει πλέον ασκηθεί ποινική δίωξη για το ρόλο του συνεργού του φυσιοθεραπευτή σε πέντε υποθέσεις ανθρωποκτονίας και πολλές περιπτώσεις απάτης.

 

newsbomb.gr

Shares