Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ψευτογιατρός: «Ψυχρολουσία» – Ακόμη τέσσερις νεκροί από την δράση του….

Τέσσερις ακόμη θάνατοι φαίνεται πως συνδέονται με τα όσα κατηγορείται πως έκανε ο ψευτογιατρός. Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την μακάβρια λίστα που μεγαλώνει και οι θυρίδες που “καίνε” τον Κοντοστάθη.

Δραματικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τα όσα κατηγορείται πως έκανε ο… γνωστός πια σε όλη την Ελλάδα ψευτογιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης, 28.07.2020, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αυξάνεται η λίστα των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους επειδή πίστεψαν στα… φούμαρα που τους πουλούσε ο ψευτογιατρός.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για τρεις νεκρούς, ωστόσο με βάση τις πληροφορίες του σταθμού, υπάρχουν ακόμη τέσσερις θάνατοι που φέρονται να οφείλονται στην δράση του Κοντοστάθη.

Άνθρωποι που πίστεψαν στα λόγια του -έναντι φυσικά αδράς αμοιβής- ακολούθησαν τις συμβουλές τους και το πλήρωσαν τελικά με την ίδια τους την ζωή…

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, επρόκειτο για περιπτώσεις ιάσιμες, που σημαίνει απλά πως θα μπορούσαν οι ζωές τους να είχαν σωθεί αν δεν είχαν πέσει στα “χέρια” του «Νίκου Κόντου».

Δείτε το ρεπορτάζ

Και νέες αποκαλύψεις – Ανοίγουν τραπεζικές θυρίδες
Την ίδια ώρα, φαίνεται το ενδιαφέρον της Επιτροπής για το «ξέπλυμα χρήματος» να έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της σε δύο τραπεζικές θυρίδες που φέρεται να ανήκουν στον 47χρονο «ψευτογιατρό» κι οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πηγές των αρμοδίων υπηρεσιών, που επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, τα έσοδα του Νίκου Κοντοστάθη τα τελευταία χρόνια πιθανόν υπερβαίνουν τα 700.000 ευρώ με βάση και τα νεώτερα δεδομένα από την εγκληματική δράση του.

Σε αυτές τις θυρίδες υπολογίζεται ότι ίσως κρύβεται μέρος αυτού του ποσού που αναζητούνταν σε διαμερίσματα-κρησφύγετα του ψευτογιατρού ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν νέα ντοκουμέντα από την απατηλή δράση του.

Και off shore
Επιπλέον φέρεται να έχουν εντοπισθεί τα «ίχνη» off shore εταιρείας που έχει χρησιμοποιήσει με τη βοήθεια άλλου ιδιώτη που κινείται μεταξύ ΗΠΑ κι Ελλάδος και έχει μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε Λιχτενστάιν και ΗΠΑ και τα οποία προέρχονται κυρίως από την απάτη -προ 14 ετών- ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος επιχειρηματιών με το τρικ πώλησης προηγμένων διαστημικών προγραμμάτων επικοινωνίας.

Πηγή: Mega / tovima.gr.

Shares