Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 45.000 ευρώ από ασθενή

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 45.000 ευρώ από ασθενή - «Δεν ήταν πέντε οι νεκροί, ήταν έξι»

Ντοκουμέντα αλλά και νέες μαρτυρίες έρχονται να προστεθούν στη «χιονοστιβάδα» των αποκαλύψεων για τη δράση του 66χρονου φερόμενου ως ψευτογιατρού.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του φερόμενου ως ψευτογιατρού, την ώρα που ο 66χρονος ο οποίος παρίστανε τον νευρολόγο παραμένει ασύλληπτος.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το Mega βίντεο – ντοκουμέντο από το 2006 και την εκπομπή «Αποδείξεις», κατά το οποίο ο φυσιοθεραπευτής ακούγεται να μιλά με μια ασθενή από την οποία ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό για μια δήθεν, θαυματουργή θεραπεία.

Συγκεκριμένα λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες συνολικά κοστίζουν 45.000 ευρώ και μπορούν να δουν στον εγκέφαλό της.

Ο γιατρός φέρεται να έλεγε στην ασθενή πως τα βλαστοκύτταρα που θα χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία της θα προέρχονταν από έμβρυα.

«Κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω»
Όπως μετέδωσε το Mega είχε εντοπιστεί και ημερολόγιο με προσωπικές σημειώσεις του 66χρονου. Ανάμεσα στα άλλα ξεχωρίζει αναφορά για πελάτισσά του που λέει ότι «κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω, αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα». Η Αστυνομία και οι δικαστικές αρχές έχουν αντλήσει στοιχεία για άτομα που υποψιάστηκαν τον ψευτογιατρό αλλά συνέχιζαν να δίνουν χρήματα.

Οι νεκροί δεν είναι πέντε, είναι έξι
Την ίδια ώρα γυναίκα που πήγε στο ιατρείο του 66χρονου το 2006, παλεύει με ανίατη ασθένεια. Πήγε στο ιατρείο και όσα αντίκρισε ήταν σοκαριστικά. Είδε ουρές στο ιατρείο, γονείς με παιδιά στα χέρια. «Ζούσα στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Άκουσα ότι υπάρχει ένας γιατρός που κάνει θαύματα. Η ελπίδα μου δυνάμωσε. Είδα κόσμο μεγάλους, μικρά παιδιά. Άρχισε να μου δείχνει τα μπουκαλάκια, ότι θα μπορώ να περπατάω». Ωστόσο, όπως η ίδια αποκαλύπτει, τα θύματα του 66χρονου δεν είναι πέντε, αλλά έξι.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares