Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Πρωτοσέλιδο “φωτιά” από την ΕΣΤΙΑ – Δίαυλος Αθήνας-Άγκυρας και σκηνοθετημένη κρίση στο Αιγαίο!

Το πρώτο θέμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ τη τελευταία μέρα του 2022 ,είναι βόμβα! Ο Μανώλης Κοττάκης, που υπογράφει το άρθρο, κάνει λόγο για μυστικές επαφές και για «δίαυλο επικοινωνίας» Αθήνας-Άγκυρας με στόχο τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου!

estia

Στο άρθρο γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες επαφές και παρεμβάσεις αλλά και σε σκηνοθετημένη ένταση στο Αιγαίο την άνοιξη με στόχο την αύξηση των ποσοστών Ερντογάν και Μητστοάκη!

Τα όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα ή να δικαιολογηθούν με τα γνωστά και φθηνά επιχειρήματα περί «αντιπολίτευσης». Δεν είναι δα και μυστικό ότι οι συζητήσεις για πολιτική εκμετάλλευση των ελληνοτουρκικών γίνονται στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μήνες. Ο Μανώλης Κοττάκης παραθέτει τώρα και στοιχεία!

Παράλληλα, από το 2019 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, προειδοποιούσε ότι η κυβέρνηση, αλλά και η Τουρκία, οδεύουν την Ελλάς σε συνεκμετάλλευση και είχε επαναλάβει στη Βουλή και στα ΜΜΕ την σημασία να συγκαλέσει ο ΠΘ συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ώστε να οριστεί κοινή γραμμή ως προς το θέμα των απειλών της Τουρκίας και της προστασίας της φυσικής περιουσίας της Ελλάδος.

militaire/olympia.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares