Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο δύο μηνών στο μπιτς μπαρ του Αλίμου μετά τα πάρτι «συνωστισμού»…..

«Πρέπει όμως τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία», τόνισε με ανάρτησή στο Facebook, ο δήμαρχος Αλίμου


Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο μπιτς μπαρ του Αλίμου έπειτα από τα πάρτι «συνωστισμού» με σαμπάνιες και καλλίγραμμες χορεύτριες.

Παρά την αυστηρή προειδοποίηση για την επιβολή τσουχτερών προστίμων και λουκέτων στους απείθαρχους ιδιοκτήτες μπιτς μπαρ που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας, χθες το βράδυ σε γνωστό μπιτς μπαρ της παραλιακής, στο ύψος του Αλίμου, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, το μαγαζί θα κλείσει για δύο μήνες, καθώς όπως τονίζει «κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία».

«Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά…Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία», προσθέτει, μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.

 

 

πρωτο θεμα

Shares