Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Προσοχή στην Αττική! Ποιες περιοχές χτυπά η κακοκαιρία – Διακοπές ρεύματος και φανάρια εκτός λειτουργίας….

Με ανάρτησή της η ΕΜΥ προειδοποιεί τους κατοίκους της Αττικής. Ήδη έχουν ανοίξει οι ουρανοί και πέφτουν πολλοί κεραυνοί. Κρίσιμο το επόμενο δίωρο για τις μετακινήσεις. Χάος στους δρόμους. Δείτε που έχει κίνηση.


Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο μετά τις 2 στην Αττική και τα προβλήματα είναι ήδη πολλά. Ο καιρός αγρίεψε και αυτή την ώρα υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής, φανάρια δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση, ενώ η ΕΜΥ εξέδωσε προειδοποίηση. Αυτή, αφορά το επόμενο δίωρο και όπως αναφέρει, στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού. Καταιγίδες σε ανατολική Αττική και μέσα στον Σαρωνικό.

Όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας υπάρχουν διακοπές ρεύματος στον Πειραιά και στην περιοχή του Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης μεγάλες διακοπές ρεύματος υπάρχουν στην Κεφαλλονιά. Επίσης, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας στην περιοχή της Αρτέμιδας Στην περιοχή της Αρτέμιδας έχει διακοπή ρεύματος, οι κεραυνοί πέφτουν βροχή, οι ουρανοί έχουν ανοίξει και οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.


Το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τη χώρα είναι σε εξέλιξη από το πρωί. Βροχές σημειώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και καταιγίδες εκδηλώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, κάτι που αποτυπώνεται και σε σχετική εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11.

Για το υπόλοιπο της Πέμπτης, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται αρχικά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, από το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Στη συνέχεια και έως το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν εκ νέου στο σύνολο της χώρας, με τα ισχυρότερα αυτών να αναμένονται στη Ανατολική Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.

 

 

 

newsit.gr

Shares