Δευτέρα , 3 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Προς πτώχευση η Brooks Brothers – Εταιρεία με ιστορία 200 ετών…

Προς πτώχευση η Brooks Brothers - Εταιρεία με ιστορία 200 ετών...

Μετά από 200 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας η Brooks Brothers βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Ζήτημα χρόνου θεωρείται πλέον η κήρυξη πτώχευσης της διάσημης εταιρείας ανδρικής ένδυσης, Βrooks Brothers, μετά από σχεδόν 200 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι φήμες για κακή οικονομική κατάσταση και για αναζήτηση αγοραστή κυκλοφορούν εδώ και μήνες στον επιχειρηματικό κόσμο, όμως πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, η εταιρεία να κηρύξει χρεοκοπία, ακόμα και εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Fox Business. 

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προκειμένου να αντλήσει χρηματοδότηση και να αποφύγει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της, ενώ έχει γίνει γνωστό πως ο CEO της, ο 63χρονος ιταλός επιχειρηματίας Κλαούντιο Ντελ Βέκιο, προσέλαβε την επενδυτική τράπεζα P.J. Solomon, ώστε να διερευνήσει τις πιθανότητες πώλησης ή το σενάριο της χρεοκοπίας της.

Δύσκολη περίοδος για το ιστορικό brand Brooks Brothers

Η εταιρεία Solitaire Partners βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Brooks Brothers για να υποβάλει προσφορά μόλις γίνει η πιθανή κατάθεση πτώχευσης.

Η Brooks Brothers από την πλευρά της αρνήθηκε να σχολιάσει εάν η εταιρεία θα υποβάλει πτώχευση. Σε μια δήλωση προς το FOX Business, η εταιρεία είπε: «Κατά τη συνήθη πορεία της επιχείρησης, η Brooks Brothers διερευνά με συνέπεια διάφορες στρατηγικές επιλογές για να τοποθετήσει την εταιρεία σε ανάπτυξη και επιτυχία. Η εταιρεία δεν έχει τίποτα να ανακοινώσει αυτή τη στιγμή».

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares