Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Προπονητής Μπρέντφορντ: Κατήγγειλε τραυματισμό μέλους του επιτελείου του από υπάλληλο της Νότιγχαμ Φόρεστ!(vid)

«Άρωμα»… Ελλάδας απέκτησε η Πρέμιερ Λιγκ από ένα περιστατικό, που θυμίζει συμβάντα τα οποία εκτυλίσσονται σε γήπεδα τοπικών κατηγοριών της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα αυτό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο πριν από την έναρξη του αγώνα στο Σίτι Γκράουντ, όπου η Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας του Ευάγγελου Μαρινάκη, υποδέχθηκε την Μπρέντφορντ.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 με την γηπεδούχο να ισοφαρίζει το ματς στο 96’ με αυτογκόλ του Τόμας Γιόργκενσεν.

Το… ζουμί πάντως, για τον αγώνα αυτό, βρίσκεται σε ένα συμβάν που προηγήθηκε της έναρξής του το οποίο περιγράφουν λεπτομερώς, ορισμένες Βρετανικές ιστοσελίδες, αναφέροντας τις δηλώσεις του προπονητή των φιλοξενούμενων στη συνέντευξη Τύπου.

Ας ρίξουμε λοιπόν, μια ματιά στο δημοσίευμα της FanBanter, στο ρεπορτάζ της Μπρέντφορντ,  όπου δημοσιεύεται κείμενο με τίτλο, «Ο Τόμας Φρανκ (σ.σ ο προπονητής της Μπρέντφορντ) κατηγορεί τον υπεύθυνο του χλολοτάπητα της Νότιγχαμ Φόρεστ ότι τραυμάτισε τον προπονητή τερματοφυλάκων της Μπρέντφορντ».

Το εν λόγω ρεπορτάζ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο -προπονητής της Μπρέντφορντ- Τόμας Φρανκ κατηγορεί τον υπεύθυνο του χλοοτάπητα της Νότιγχαμ Φόρεστ ότι τραυμάτισε τον προπονητή τερματοφυλάκων της Μπρέντφορντ σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2 στο City Ground το Σάββατο.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η ομάδα του Φρανκ έκανε ζέσταμα πριν από τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ.

Την ώρα που ο προπονητής τερματοφυλάκων Μανουέλ «Μανού» Σοτέλο έκανε κάποιες ασκήσεις πριν από τον αγώνα, προέκυψε μια διαμάχη μεταξύ του ίδιου και ενός από τους υπευθύνους του χλοοτάπητα της Φόρεστ που περιπλανιόταν στον χώρο προθέρμανσης τους.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν να έχουν έντονη λογομαχία, με τον Σοτέλο να φαίνεται να προσπαθεί να σπρώξει το μέλος του προσωπικού των γηπεδούχων, ο οποίος κρατούσε ένα μακρύ πιρούνι, μακριά από τους παίκτες της Μπρέντφορντ.

 

Ο άνθρωπος της Φόρεστ είχε μπει στην περιοχή του γηπέδου στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούσαν την προθέρμανσή τους, για να τους πει να αποχωρήσουν, καθώς όπως ισχυρίστηκαν οι άνθρωποι της Φόρεστ, η Μπρέντφορντ παραβίασε τους κανονισμούς της Πρέμιερ Λιγκ σχετικά με τον χρόνο που οι ομάδες μπορούν να περάσουν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ο Τόμας Φρανκ εξήγησε αργότερα ότι ο Σοτέλο, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στη Φόρεστ ως προπονητής τερματοφυλάκων υπό τον άλλοτε τεχνικό της Αϊτόρ Καράνκα, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

«Ναι, απέκτησε ένα σημάδι από κάτι κι έχω ακόμη και μια φωτογραφία. Ο προπονητής τερματοφυλάκων μου είναι ο πιο προσγειωμένος τύπος. Ελπίζω απλώς να το εξετάζουν όλοι. Πρέπει να υπάρχουν κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό», ανέφερε ο 49χρονος προπονητής των «Βees» και συνέχισε, εξηγώντας ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στα χρόνια, που βρίσκεται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Σε όλα μου τα χρόνια στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε όλη μου τη θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχω δει ποτέ έναν γηπεδούχο να περπατάει στη μέση της προθέρμανσης μας και να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σύμπτωση, αλλά με εξέπληξε πολύ».

Από τη δική του πλευρά ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, επέλεξε να μην σχολιάσει το περιστατικό.

Ανάλογο δημοσίευμα, έχει και η ιστοσελίδα TalkSports με τίτλο: «Οι παίκτες της Μπρέντφορντ είχαν μια περίεργη σύγκρουση με τον υπεύθυνο χλοοτάπητα της Νότιγχαμ Φόρεστ πριν από την έναρξη», δημοσιεύοντας επίσης την περιγραφή του προπονητή της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ για το περιστατικό, όπως αυτή αναφέρεται παραπάνω.

Ακολουθούν τα δύο δημοσιεύματα με τις καταγγελίες του Τόμας Φρανκ.

https://fanbanter.co.uk/thomas-frank-accuses-nottingham-forest-groundsman-of-injuring-brentfords-goalkeeping-coach/

https://talksport.com/football/1238521/brentford-players-nottingham-forest-ground-staff-premier-league/

zougla.gr

Shares