Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

“Προοδευτική” ιεροσυλία: Ομοφυλόφιλος ο Ιησούς

Εικόνα

 

Σοκαριστικό σκίτσο δείχνει τον Ιησού σε ομοφυλόφιλο ζευγάρι

Ο πρεσβευτής καλής θελήσεως LGBTQ+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης ντύθηκε σταυροειδώς ως γενειοφόρος Παναγία για μια ομόφυλη απόδοση της Αγίας Οικογένειας ντυμένη με τα χρώματα της σημαίας των τρανσέξουαλ.

Ο Riccardo Simonetti, ένας Γερμανός υπήκοος, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του SIEGESSÄULE MAGAZIN, ενός queer κοινοτικού περιοδικού με έδρα το Βερολίνο, καυχιούμενος με πυκνές τρίχες στο πρόσωπο με λευκή ρόμπα, μπλε πέπλο στο κεφάλι και κρατώντας μια κούκλα που αντιπροσωπεύει τον Ιησού .

Ο ακτιβιστής δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram του την Τετάρτη. «Αν αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο Ιησούς δεν ήταν λευκός, θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι η Παναγία είχε γένια, γιατί όχι;» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του .

 

Μια επιπλέον φωτογραφία απεικονίζει τον Simonetti, ντυμένο ακόμα Παναγία, με έναν άνδρα με ροζ ρόμπα να τον αγκαλιάζει από πίσω.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος και τιμή που βρίσκομαι στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου ενός τόσο queer ιδρύματος όπως το SIEGESSAULE MAGAZIN», πρόσθεσε ο Simonetti. «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον φίλο μου @akwantu που υποδύθηκε τον Josef στην πρόσφατα ερμηνευμένη ιερή οικογενειακή φωτογραφία χρησιμοποιώντας τη σημαία trans Pride ως έμπνευση».

Η φωτογράφηση προκάλεσε αντιδράσεις από τους χριστιανούς στο διαδίκτυο.

 

Με πληροφορίες από foxnews.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares