Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Προκλητικός o Νίκος Μιχαλολιάκος πριν μπει φυλακή μετά την καταδίκη του (Βίντεο)

Περήφανος δηλώνει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος. Αμέσως μετά την είδηση η ποινή του δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του φασιστικού μορφώματος έσπευσε να δηλώσει περήφανος που μπαίνει στη φυλακή για… τις ιδέες του.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή δεν είχε δει ναζιστικά, φασιστικά και ρατσιστικά εγκλήματα, αλλά έκανε λόγο για πολιτικές διώξεις. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ, η επίθεση σε Αιγυπτίους και τόσες πολλές άλλες επιθέσεις, γίνονταν με τον ίδιο να δηλώνει… άγνοια.

Η εξοργιστική δήλωση Μιχαλολιάκου λίγο πριν οδηγηθεί στην φυλακή:

https://youtu.be/e_o49l9nSJM

Όλη η απόφαση

Αναστολή ποινών μόνο για 12 καταδικασθέντες στη δίκη της Χρυσής Αυγής αποφάσισε το δικαστήριο ενώ η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης οδηγείται στη φυλακή.

Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή

Κατά συνέπεια, στη φυλακή θα οδηγηθούν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιοπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος, Νικος Μίχος και Ζησιμόπουλος.

Τον δρόμο για την φυλακή θα πάρουν επίσης και οι πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος, Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζης, αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο- και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιωργος Ρουπακιάς.

Αυτοί παίρνουν αναστολή

Οι βουλευτές που παίρνουν αναστολή είναι οι: Μιχάηλ Αρβανίτης, Ελενη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης. Οι περιοριστικοί όροι είναι: Χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τακτική εμφάνιση σε οικείο αστυνομικό τμήμα.

Αυτοί οι καταδικασθέντες παραδόθηκαν σε ΑΤ μετά την ανακοίνωση της απόφασης

Στο αστυνομικό τμήμα του Πικερμίου παραδόθηκε ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο δεύτερος κατηγορούμενος που παραδόθηκε ήταν ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, ο οποίος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

Shares