Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Προκλητικός Γ. Σαββίδης! Έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς της ΑΕΚ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκλητικός για μια ακόμα φορά ήταν ο Γιώργος Σαββίδης, με τον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς της ΑΕΚ!


Την ώρα που η ομάδα του πανηγύριζε την κατάκτηση του Κυπέλλου και κατ’ επέκταση του πρώτου νταμπλ στην ιστορίας της, ο Γιώργος Σαββίδης αντί να χαίρεται με την σπουδαία επιτυχία του ΠΑΟΚ, γύρισε στους οπαδούς της ΑΕΚ και έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Μια ακόμα φορά που βλέπουμε τον παράγοντα του ΠΑΟΚ να προκαλεί με την εριστική συμπεριφορά του, την οποία έχει επιδείξει επίσης πολλές φορές μέσω των social media. Ολοι θυμούνται άλλωστε πριν από λίγους μήνες τις βαριές κουβέντες που είχε ξεστομίσει σε οπαδούς του Ολυμπιακού μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως αναφέραμε είναι μέλος του Δ.Σ, αυτό από ότι φαίνεται δεν τον εμποδίζει να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του, είτε μέσω των social media, είτε με την παρουσία του σε κάποιο γήπεδο.

Το αποψινό περιστατικό στο ΟΑΚΑ έχει να προστεθεί σε μια μακρά λίστα των προκλήσεων του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος για μια ακόμα φορά έγινε πρωταγωνιστής για λάθος λόγους.

Δείτε το βίντεο:

 

to10

 

Shares