Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ: “Να πηγαίνετε με τα πόδια στην δουλειά αντί λεωφορείου”

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ: "Να πηγαίνετε με τα πόδια στην δουλειά αντί λεωφορείου"

Καθημερινά αποδεικνύεται πόσο ξεκομμένοι από την κοινωνία και τα πραγματικά,καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι στην κυβέρνηση αλλά και γενικά όποιος τελικά παίρνει αποφάσεις σε αυτή την περίοδο του δεύτερου κύματος του κορονοϊού.

Από το καλοκαίρι γίνεται συζήτηση για το συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για την ανάγκη να πυκνώσουν τα δρομολόγια προκειμένου οι επιβάτες να μην συνωστίζονται.

Ο αρμόδιος υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής μιλούσε στα τέλη Αυγούστου για fast track διαδικασίες προκειμένου να αυξηθεί ο στόλος και να γίνουν προσλήψεις, διαδικασίες που είναι τόσο fast track που θα φέρουν αλλαγές (έλεγε τότε) στις αρχές του νέου χρόνου!

Και μέχρι τότε, με τα κρούσματα στην Αττική να αποτελούν πλέον τα μισά ή πάνω από τα μισά των συνολικών κάθε μέρα, τι γίνεται;

Βρήκε τη λύση η κ.Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια παθολογίας λοιμωξιολογίας στο ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Ειδικών του υπουργείου Υγείας, γνωστή για τις απόψεις της σχετικάμε τη Θεία Κοινωνία που δεν κολλάει κορονοϊό:

“Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία. Παρόλο που το πήγαμε 7 το πρωί, 8 το πρωί,9 το πρωί, μοιράστηκαν οι επιβάτες, πάντα οι ανάγκες δεν φτάνουν. Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή” είπε συγκεκριμένα, γελώντας κιόλας στις τελευταίες της λέξεις, μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ.

 

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε με λεωφορείοΠάρτε το με τα πόδια

Gepostet von Μακεδονικός Αγών am Donnerstag, 24. September 2020

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares