Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Προκλητικό βίντεο Πακιστανού: Κρατά μαχαίρι σε ελληνικό σχολείο, τζογάρει με τα λεφτά που του δίνουν

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δημσιεύτηκε στην εφαρμογή Τίκτοκ από πακιστανό, που κατοικεί στην Ελλάδα, έχει προκαλέσει ανησυχίες προς τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου.

Εκατομμύρια ευρώ δαπανούνται από κράτος και ΕΕ για να φιλεξονηθούν αιτούντες ασύλου ( ; ) και πρόσφυγες ( ; ) μαζί με τις διαδικασίες “ενσωμάτωσης” τους στο κοινωνικό σύνολο διαμέσου της εκπαίδευσης και την παιδεία. Όμως, ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την…πρόοδο των πολιτικών εκείνων.

Το πιο σοκαριστικό απ’ όλα είναι όταν κάνει μια χειρονομία που συμβολίζει την υποστήριξη στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), όπως αναφέρει ο οργανισμός jihadwatch.

Ένας πακιστανός που φέρεται να έχει πολυπολιτισμικές προθέσεις, ανέβασε βίντεο στο τικτοκ παρουσιάζοντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι από την καθημερινότητά του. Στο σχολείο βαριέται και δεν προσέχει στο μάθημα (και αφού δεν προσέχει, άρα δεν μαθαίνει για να…”ενσωματωθεί”), ενώ φέρνει παράνομα μαχαίρια μέσα στην ίδια την τάξη ανάμεσα σε Ελληνόπουλα!

Στη συνέχεια φαίνεται να έχει θέματα με τον τζόγο και πετά ό,τι λεφτά και πιστωτικές κάρτες έχει στα καζίνα, χρήματα που του έδωσε η πρόνοια, τα οποία έρχονται από τον βίο του Έλληνα φορολογούμενου.

 

Shares