Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022

Προκλητική δήλωση της Πηνελόπης Τσιλίκα: «Δεν μας χωρίζει τίποτα με τους Τούρκους, έχουμε μεγάλη συγγένεια»

“Είτε το θέλουμε είτε όχι έχουμε, αυτό συμβαίνει” υπογραμμίζει η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα.

Με αφορμή την ελληνοτουρκική παραγωγή «Γέφυρα» του ΑΝΤ1+ μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, δε, αναφέρθηκε τόσο στη συγγένεια των Ελλήνων με τους Τούρκους όσο και στον ισχυρό ανταγωνισμό που δέχονται οι γυναίκες στο χώρο της υποκριτικής.

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Τσιλίκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην ουσία δεν μας χωρίζει τίποτα με τους Τούρκους και είτε το θέλουμε είτε όχι έχουμε μια μεγάλη συγγένεια με την Τουρκία. Όπως έχουμε μεγάλη συγγένεια και με την Ιταλία. Οι λαοί έχουν πολλά κοινά και η πολιτική είναι πολιτική».

«Οι γυναίκες στον χώρο της υποκριτικής αντιμετωπίζουμε ένα αντικειμενικό θέμα. Είμαστε υπερδιπλάσιες από τους άνδρες συναδέλφους μας και αυτό από μόνο του δημιουργεί προβλήματα. Ταυτόχρονα οι ανδρικοί ρόλοι είναι πολύ περισσότεροι οπότε για εμάς τις γυναίκες ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο ισχυρός.

«Επειδή αυτό που κάνουμε είναι ασαφές, ο χώρος δημιουργεί ένα έδαφος για να βγουν συμπεριφορές και αισθήσεις πάνω στη δουλειά οι οποίες όμως δεν ανήκουν στη δουλειά» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Τσιλίκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares