Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Προκλητική δήλωση “γιατρού”: Ένα παιδί μπορεί να είναι άνδρας, γυναίκας, άφυλο, κάτι ανάμεσα απ’ τα δυο

Η “γιατρός” για την εφηβική ιατρική στο Νοσοκομείο Παίδων του Σεντ Λούις λέει ότι οι γιατροί ορίζουν ένα φύλο όταν γεννιούνται μωρά με βάση τα γενετικά στοιχεία, αλλά αυτό δεν ταιριάζει πάντα με την ταυτότητά τους. Συνεχίζει εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλά φύλα ένα παιδί μπορεί να είναι.

Προκαλεί “γιατρός” εργαζόμενη στο νοσοκομείο, που κατηγορείται ότι δίνει θανατηφόρα ναρκωτικά σε παιδιά για να γίνουν τρανσέξουαλ, απορρίπτοντας την ίδια την βιολογία σε ψευδοεπιστημονική της δήλωση.

Εδώ οι…fact-checkers δεν λένε τίποτα, όταν πραγματικοί ψευτοεπιστήμονες ιδεολόγοι αφαιρούν την επιστήμη από την ιατρική και ενσωματώνουν την ιδεολογία εναλλακτικά. Η ίδια η “γιατρός” ισχυρίζεται ότι ένα παιδί, που του έχουν κρίνει το φύλο βάσει των γενετικών του χαρακτηριστικών και της ανατομίας του, μπορεί να μην αισθάνεται άνετα με το φύλο που του προσδιόρισαν. Και συνεχίζει λέγοντας ότι ένα παιδί μπορεί να είναι άνδρας ή γυναίκα, “κάτι στο ενδιάμεσο”, άφυλο, κ.ο.κ!

Η γιατρός διαχωρίζει το φύλο σε δυο “ξεχωριστές” κατηγορίες, κάτι που πολύ καιρό ΛΟΑΤΚΙ και φεμινιστικά λόμπυ προσπαθούν να προωθήσουν, δηλαδή το βιολογικό φύλο και…το φύλο “με το οποίο βιώνουμε”. Καταλάβετε τι εννοεί; Ούτε και εμείς.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1562539277476458497

Shares