Δευτέρα , 17 Μαΐου 2021
Τελευταία Νέα

Προκήρυξη 370 θέσεων εργασίας και η Πακιστανική κοινότητα έσπευσε να το ανακοινώσει! ΞΑΝΑ στο περιθώριο οι Έλληνες!

Οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στο υπ. Μετανάστευσης υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου και ώρα 23.59 μ.μ.

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στη Διαύγεια η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια τρία έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

Οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στο υπ. Μετανάστευσης υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στη Διαύγεια η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια τρία έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

Σχετικά με τις αιτήσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση, που θα βρουν στη διεύθυνση στη σελίδα του υπουργείου και να την υποβάλουν στην ίδια εφαρμογή επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα αντίστοιχα πεδία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 23.59 μ.μ.

Η προκήρυξη αφορά στην πρόληψη 217 ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 66 ατόμων τεχνολογικής εκπαίδευσης και 87 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ οι θέσεις κατανέμονται ως ακολούθως: 60 θέσεις στα ΚΥΤ, 170 θέσεις στις δομές της ενδοχώρας και 140 θέσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου.

Για τις θέσεις που αφορούν στα ΚΥΤ και τις δομές φιλοξενίας προβλέπεται υποχρεωτικά η ύπαρξη εντοπιότητας των υποψηφίων – σε επίπεδο δήμου.

Την εν λόγω προκήρυξη έσπευσε να γνωστοποιήσει στα μέλη της η Πακιστανική κοινότητα (και γιατί να μην το έκανε;), από την στιγμή που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει την ευκαιρία (για ακόμη μια φορά) σε άτομα που έχουν επίσημα γνωστοποιήσει την θέση τους απέναντι στην διένεξη Ελλάδας – Τουρκίας!

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Πακιστανική κοινότητα τάσσεται υπέρ τους αδελφικού κράτους της Τουρκίας και μάλιστα έχει δηλώσει πως σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης είναι στο πλευρό της.

Μάλιστα και ο πρόεδρος της Τουρκίας, έχει επισημάνει πως οι σχέσεις της Τουρκίας με το Πακιστάν βασίζονται στην αλληλεγγύη και τη αδελφοσύνη ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η Τουρκία δεν θα ξεχάσει ποτέ την βοήθεια του πακιστανικού λαού κατά τη διάρκεια του τουρκικού πολέμου ανεξαρτησίας!

Εμείς τι κάνουμε; Τους περιθάλπτουμε, τους δίνουμε επιδόματα, πλέον και θεσεις εργασίας, την στιγμή που μόλις τον Αυγουστο είχε προηγηθεί (ένα από τα πολλά επεισόδια) επεισόδιο με απόπειρα ξυλοδαρμού Έλληνα στην Κρήτη από Πακιστανούς!

Έτσι ξεκίνησαν όλα στην Κρήτη: Εκατοντάδες Πακιστανοί επιχείρησαν να λιντσάρουν Έλληνα … (βίντεο)

Μήπως ήρθε η στιγμή η ελληνική κυβέρνηση να νοιαστεί και λίγο για τους Έλληνες;

Δείτε την ανάρτηση της Πακιστανικής κοινότητας στο Facebook για την προκήρυξη των θέσεων εργασίας του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου:

με πληροφορίες από alfavita.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares