Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Προκαλεί Τουρκάλα ηθοποιός-Μιλάει για επαναχάραξη συνόρων και εισβολή στα ελληνικά νησιά(vid)

Προκαλεί η Τουρκάλα ηθοποιός Τουχτσέ Καζάζ και ακολουθώντας τη… γραμμή Ερντρογάν ρίχνει λάδι στη φωτιά μιλώντας για τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά.

Η Τουχτσέ Καζάζ πρώην Μις Τουρκία τόνισε σε εμφάνισή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά.

Η Καζάζ είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη και είχε συμμετάσχει στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του 2005.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ήταν τα λόγια της για να συμπληρώσει…. «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.

Η Καζάζ στα γυρίσματα της ταινίας είχε γνωρίσει τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και παντρεύτηκε στη συνέχεια. Η ίδια επέλεξε να γίνει χριστιανή κάνοντας θρησκευτικό γάμο, όμως μετά από λίγα χρόνια χώρισε λέγοντας πως ήταν λάθος της να αλλάξει θρήσκευμα.

Ιδού ένας ακόμα τουρκικός παραληρηματικός λόγος:

newit.gr

Shares