Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Προκαλεί πάλι ο Ζάεφ: Θα ενταχθούμε στην ΕΕ ως «Μακεδόνες»

Προκαλεί πάλι ο Ζάεφ:  Νέα προκλητική κίνηση από τον Ζάεφ , θέλει την ένταξη στην ΕΕ και αποκαλεί τους Σκοπιανούς ως « Μακεδόνες»
«Θα ενταχθούμε στην Ε.Ε. ως ‘‘Μακεδόνες’’ που μιλούν τη ‘‘μακεδονική’’ γλώσσα» σχολιάζει σε τελευταία του ανάρτησή του στο facebook, o πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, δηλώνοντας αισιόδοξος πως οι δυσκολίες και οι βουλγαρικές ενστάσεις θα αρθούν έως την επικείμενη συνεδρίαση κορυφής της Ε.Ε.

Ο Ζάεφ εμφανίζεται πιο βέβαιος από ποτέ για την ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε., λέγοντας πως το «‘‘Μακεδονικό’’ μέλλον είναι Ευρωπαϊκό»

Έγραψε συγκεκριμένα ο Ζάεφ στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Ο ‘‘Μακεδονικός’’ λαός, κοιτούσε πάντοτε και συνεχίζει να κοιτάει προς το μέλλον. Ολα τα προβλήματα, οι κατοχές και οι αποκλεισμοί ξεπεράστηκαν και ξεπεράστηκαν λόγω της επιθυμίας για ένα καλύτερο αύριο και μια καλύτερη ζωή.
Έτσι είναι και τώρα. Προσβλέπουμε στην Ευρώπη, αυτός είναι ο μοναδικός μας δρόμος για ένα καλύτερο αύριο.
Αφήνουμε την απομόνωση στο παρελθόν επειδή γνωρίζουμε ότι το ‘‘Μακεδονικό’’ μέλλον είναι ευρωπαϊκό. Με αυτό το όνομα, συνεχίζουμε να αναζητούμε λύσεις. Είναι τόσο ευρωπαϊκό όσο και ‘‘Μακεδονικό’’ Θα ενταχθούμε ως ‘‘Μακεδόνες’’ που μιλούν τη ‘‘μακεδονική’’ γλώσσα»

 

Mε πληροφορίες:pentapostagma.gr

 

Shares