Τετάρτη , 10 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Προκαλεί ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη: Στο Εφετείο θα αθωωθεί

“Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό. Φυσικά πιστεύω ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί”, τόνισε ο Γιάννης Λιγνάδης, σίγουρος για την αθωώτητα του αδερφού του, Δημήτρη Λιγνάδη. Ως “χυδαίο ψεύδος” χαρακτήρισε ο αδερφός του σκηνοθέτη τη φημολογία ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι φίλος του πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή “Alpha Τώρα”, σχολιάζοντας, παράλληλα, όλα όσα έχουν ακουστεί για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Χυδαίο ψέμα ότι είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη
“Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες δεν τις γνωρίζω που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να γίνει η αποφυλάκισή του. Θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις με αφορμή μια τηλεοπτική εκπομπή που είχα την ατυχία να παρακολουθήσω το πρωί σε κρατικό κανάλι. Ειπώθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος του πρωθυπουργού. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση αυτό είναι ένα χυδαίο ψεύδος. Δεν υπήρξε ποτέ φίλος του Μητσοτάκη. Είμαι κατηγορηματικός και κάθετος”, τόνισε κατηγορηματικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

“Ο ίδιος έδωσε τη μάχη του για τη δίκη. Οι λιγοστοί που του συμπαρασταθήκαμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, άνθρωποι της οικογένειας και του φιλικού του περιβάλλοντος. Υπήρξε η απειλή και ο φόβος. Ο άξιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στάθηκε μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα, ένα παραπολιτικό μόρφωμα με έντονο οπαδικό κοινό. Γίνεται εργαλείο για πολιτικά παιχνίδια. Η δικαιοσύνη καταδίκασε τον αδερφό μου. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό. Φυσικά πιστεύω ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί. Έχω επικοινωνήσει μαζί του για τυπικά ζητήματα. Έχει καταταλαιπωρηθεί, έχει κατέστη εχθρός του λαού, είναι ένας άνθρωπος κυνηγημένος. Πώς θέλετε να αισθάνεται;” δήλωσε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

thetoc.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares