Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Προκαλεί η Αρναούτη: «Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης» – Ψευδείς καταγγελίες

Η Μίνα Αρναούτη εξέφρασε το παράπονό της για τα αρνητικά σχόλια που συνεχίζει να δέχεται.

Έχουν περάσει 6,5 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, στο οποίο συνεπιβάτης ήταν και η Μίνα Αρναούτη. Από τότε η ίδια έχει υποβληθεί σε 18 χειρουργεία και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, εξέφρασε το παράπονό της, καθώς ενώ έχουν περάσει τα χρόνια, συνεχίζει να δέχεται από κάποιους αρνητικά σχόλια.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στο ελληνικό metoo και εξέφρασε τη στήριξή της στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη» έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

 

Υπενθυμίζεται ότι όταν ήρθε το ξενόφερτο κίνημα #metoo στην Ελλάδα, εκτός από “εκρήξεις” καταγγελιών, σημειώθηκαν και “εκρήξεις” ψευδών καταγγελιών βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης, με αποτέλεσμα αθώες ζωές ανδρών να έχουν καταστραφεί. Σημειωτέον, πως με την κρίση εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού προς την δικαιοσύνη, αυξάνεται η πιθανότητα για έναν αθώο, κατόπιν βαριάς κατηγορίας και αθωωτικής απόφασης της δικαιοσύνης, να εξακολουθεί να τον “κυνηγά” ο όχλος/λαϊκό δικαστήριο.

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares