Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για αποπλάνηση ανηλίκου ζήτησε ο εισαγγελέας

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για αποπλάνηση ανηλίκου ζήτησε ο εισαγγελέας

Στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε στην αρχή της απολογίας του ο 70χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Το πρωί της Παρασκευής θα μάθει την ετυμηγορία των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για την αποπλάνηση 6χρονου κοριτσιού το 2011. Για την υπόθεση είχε καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξης πρωτοδίκως, αλλά του είχε δοθεί αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Την ενοχή του 70χρονου μουσικού για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη είχε ζητήσει νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας, χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο με «διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο, χωρίς αναστολές και ενοχές».

Ειδική μνεία έκανε στην κατάθεση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., η οποία και είχε διαπιστώσει ότι η ανήλικη λέει την αλήθεια. «Τα ευρήματα της μάρτυρα είναι αντικειμενικά. Το παιδί αυτό επαναβίωσε τα τραύματά του, τα όσα λέει δεν μπορεί να είναι κατασκευασμένα, ούτε αποκύημα φαντασίας». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως και η κατάθεση της ανήλικης ήταν σαφής και με λεπτομερή περιγραφή.

«Δεν έχω κανένα ενδοιασμό και καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε αυτές τις πράξεις σε βάρος του παιδιού. Δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πειστική απάντηση. Είναι μέλος ενός συγκροτήματος, εξέθεσε το μουσικό συγκρότημα που έγινε αντικείμενο ινδάλματος των νέων και ο ίδιος εκτέθηκε και αμαύρωσε την πορεία του» είπε κλείνοντας την αγόρευσή του.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares