Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πρώην αστυνομικός γρονθοκόπησε έξω από το ΑΤ την πρώην σύντροφό του γιατί τον χώρισε

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας 70χρονος πρώην αστυνομικός από τον Βόλο, καθώς η 65χρονη πρώην συντρόφου του κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε την περασμένη Τετάρτη (15.02.2023) και μάλιστα έξω… από το Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 65χρονης, η ίδια την περασμένη Τετάρτη (15.02.2023) επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου για να καταγγείλει τον 70χρονο πως την παρακολουθεί, καθώς έχει εμμονή μαζί της και δεν μπορεί να αντέξει το χωρισμό τους. Παρ’ όλ’ αυτά οι αστυνομικοί εκεί έπεισαν τη γυναίκα να μην καταθέσει μήνυση και να κάνει υπομονή, καθώς ο 70χρονος είναι συνταξιούχος πρώην αστυνομικός.

Η 65χρονη, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, αρχικά αποχώρησε χωρίς να κάνει καταγγελία, όμως, καθώς έβγαινε από το ΑΤ, εκείνος την περίμενε και της έδωσε γροθιά στο στήθος, προκαλώντας της απλή σωματική βλάβη.

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου χθες (17.02.2023), ο 70χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 20/2, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ως τότε, υπό τον όρο να μην πλησιάζει την 65χρονη και την οικία της σε απόσταση μικρότερη των πενήντα μέτρων.

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr

 

Shares