Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Πρώην αντιπρόεδρος της pfizer: Προχωρεί σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – Ακούστε όλα όσα λεει για τα lockdown

Πρώην αντιπρόεδρος της pfizer: Προχωρεί σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - Ακούστε όλα όσα λεει για τα lockdown

Πρώην αντιπρόεδρος της pfizer:O πρώην αντιπρόεδρος της pfizer να εξηγεί για πιο λόγο τα lookdown δεν πρέπει να γίνονται στο παρακάτω βίντεο.

Σε αποκαλύψεις προχωρεί ο πρώην αντιπρόεδρος της pfizer σχετικά με τον κορωνοϊο και την επιβολή των lockdown.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι το  το lockdown δεν περιορίζει την πανδημια .Επιχείρημα που προέβαλαν οι Yeadon και al στο άρθρο του Σεπτεμβρίου είναι ότι δεν υπήρχε διαφορά στα αποτελέσματα που σχετίζονται με το lockdown. Ισχυρίζονται ότι: «Το σχήμα της καμπύλης χρόνου-θανάτου συνεπάγεται μια φυσική διαδικασία και όχι μια διαδικασία που προκύπτει κυρίως από την ανθρώπινη παρέμβαση… Η Σουηδία είναι γνωστό ότι υιοθέτησε μια προσέγγιση σχεδόν laissez-faire, με ειδικές συμβουλές, αλλά όχι γενικευμένο lockdown. Ωστόσο, το προφίλ της και αυτό του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ παρόμοιο. “

Ο πρώην Διευθυντής και επιστήμονας της Pfizer δείχνει έναν πρώην συνάδελφο του και του προσάπτει το ρόλο του στην πανδημία, τον καθηγητή Neil Ferguson. Το πληροφορικό μοντέλο του Ferguson παρείχε στις κυβερνήσεις το σκεπτικό να εκδίδουν δρακόντειες εντολές που σε μια μέρα μεταμόρφωσαν τις ελεύθερες κοινωνίες σε κλειστές με επιβ ολή lockdown.

O Dr. Yeardon επισημαίνει ότι: «Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι επιστήμονες δεν αποδέχονται ότι το μοντέλο του Ferguson ήταν ακόμη κι ελαφρώς σωστό. … Αλλά η κυβέρνηση είναι ακόμη προσκολλημένη σε αυτό το μοντέλο. “

Ο Yeardon προστίθεται σ’ άλλους επιστήμονες που σφυροκοπούν κυβερνήσεις που ακολουθούν το μοντέλο του Ferguson, του οποίου οι υποθέσεις αποτελούν τη βάση όλων των παγκόσμιων lockdown. Ένας από αυτούς τους επιστήμονες είναι ο Dr. Johan Giesecke, πρώην επικεφαλής επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο οποίος χαρακτήρισε το μοντέλο του Ferguson ως το «πιο σημαντικό επιστημονικό έγγραφο» ως προς την μνήμη και επίσης «ένα» από τα πιο λανθασμένα. “Ήταν το μοντέλο του Ferguson που υποστήριξε ότι χρειάστηκαν μέτρα” περιορισμού “, δηλαδή κοινωνική απόσταση και κλείσιμο επιχειρήσεων, για να αποφευχθεί, για παράδειγμα , ότι περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν από τη νόσο του Crohn στις Η.Π.Α. Ο Ferguson προέβλεψε ότι η Σουηδία θα πληρώσει ένα φοβερό τίμημα για το μη lockdown, με 40.000 θανάτους από το COVID μέχρι την 1 Μαίου και 100.000 έως τον Ιούνιο. Ο αριθμός των νεκρών στη Σουηδία είναι τώρα 5.800. Η σουηδική κυβέρνηση λέει ότι αυτό συμπίπτει με μια εποχή ήπιας γρίπης. Αν και αρχικά ήταν υψηλότερο, το ποσοστό θνησιμότητας ανά κάτοικο της Σουηδίας είναι τώρα χαμηλότερο από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες, κι επιτεύχθηκε χωρίς την τρομερή οικονομική ζημία που συνεχίζει να συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σουηδία δεν έκλεισε ποτέ εστιατόρια, μπαρ, αθλητικές εγκαταστάσεις, τα περισσότερα σχολεία ή κινηματογράφους. Η κυβέρνηση δεν διέταξε ποτέ τους ανθρώπους να φορούν μάσκες.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares