Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Προφητεία: «Όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε νέα χώρα, η Κουρδία, θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο» … (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου μιλά για τα συγκλονιστικά λεγόμενα ενός φωτισμένου ψάλτη, στη Ζώδια του Δημήτρη του Πρωτόπαπα, ο οποίος εν έτει 1973 είχε προβλέψει για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο.Ο Δημήτρης Πρωτόπαπας είχε τότε μιλήσει για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο, αλλά και για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος. Μάλιστα, το γεγονός αυτό συνδέονταν χρονικά με την δημιουργία Κουρδικού κράτους.

Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε όλοι πίσω χωρίς πόλεμο».

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στον τηλεοπτικό σταθμό Sigmalive, όπου με παρρησία κι αρχιερατική ευθύνη μιλά για όλα όσα συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο, τα οποία δεν αφορούν τις τοπικές κοινωνίες αλλά όλο τον κόσμο.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται και στις προφητείες του Γέροντος Παϊσίου κι άλλων αγίων ανθρώπων του Θεού, που μίλησαν προ πολλών ετών για όλα αυτά τα γεγονότα, τα οποία είναι η απαρχή μιας μεγαλύτερης πολεμικής σύρραξης, ενός παγκόσμιου πολέμου.

Μιλά επίσης, για τη λύση του Κυπριακού, τον Ερντογάν και τις δικές του οθωμανικές φιλοδοξίες, τη διάλυση της Τουρκίας, το ισλαμικό κράτος και τους ισλαμιστές, την ανανέωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.ά.

 

https://youtu.be/K8SxVbfJPz0

Shares