Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Προειδοποίηση Μεντβέντεφ προς Δύση: «Οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν»

Ντμίτρι Μεντβέντεφ | Έθνος

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να επεκτείνει τα μέτωπα του πολέμου αν δεχθούν εδάφη της επιθέσεις με πυραύλους που παραχωρήθηκαν από δυτικές χώρες στην Ουκρανία

Νέες προειδοποιήσεις του αντιπροέδρου του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ προς τις χώρες της Δύσης και την υποστήριξη που προσφέρουν στην Ουκρανία και τους «ναζί» ηγέτες της.

Σε σημερινό του μήνυμά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε τις δυτικές χώρες ότι «οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν».

Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας έχει εξαπολύσει από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, σκληρές λεκτικές επιθέσεις τόσο κατά του Κιέβου όσο και κατά των δυτικών χωρών. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram πως «με ρωτούν συχνά γιατί είναι τόσο σκληρές οι αναρτήσεις μου στο Telegram. Η απάντηση είναι ότι τους μισώ. Είναι μπάσταρδοι και έκφυλοι. Θέλουν τον θάνατο της Ρωσίας. Κι όσο αναπνέω, θα κάνω τα πάντα για να τους εξαφανίσω».

«Οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι ήδη καθ’ οδόν», είπε ο Μεντβέντεφ, που έχει κατηγορήσει τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι κι άλλα ηγετικά στελέχη στο Κίεβο ότι είναι «ναζί» και «χρήστες ναρκωτικών».

Ο Ρώσος αξιωματούχος προειδοποίησε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να επεκτείνει τα μέτωπα του πολέμου αν δεχθούν εδάφη της επιθέσεις με πυραύλους που παραχωρήθηκαν από δυτικές χώρες στην Ουκρανία.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares