Τρίτη , 31 Μαρτίου 2020
Τελευταία Νέα

Προανακριτική Novartis: “ΠΥΡΑ” Πέτσα κατά Τσίπρα -«Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το πρόσωπό του»…

Άμεση και σκληρή ήταν η αντίδραση του Στέλιου Πέτσα στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τους προστατευόμενους μάρτυρες της προανακριτικής για τη Novartis…

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει όχι μόνο σε ύβρεις αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Παράλληλα, εγκάλεσε τον Αλ. Τσίπρα, ότι τα περί αρμών της εξουσίας είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει ως πρωθυπουργός. «Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ολόκληρη η απάντηση του Στέλιου Πέτσα

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει όχι μόνο σε ύβρεις αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία.

Με την ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας», είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν Πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares