Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πρίντεζης: «Το ντέρμπι έχει τελειώσει, πρέπει να ρεφάρουμε την ήττα από την Ζαλγκίρις»…

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι πολύ έμπειρος και ξέρει ότι η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και τα δύο παιχνίδια που έρχονται είναι σημαντικά για τη συνέχεια της Euroleague…

Ο Γιώργος Πρίντεζης γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να σε επηρεάσει ένα ντέρμπι και γι’ αυτό στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, στάθηκε σε αυτό γεγονός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας παίκτης:

«Ξέραμε πως θα είναι μία περίεργη χρονιά, αφού αποφασίστηκε να μην υπάρχει μία “φούσκα” όπως στο ΝΒΑ. Ίσως κι ο χειμώνας να αποδειχτεί ακόμα πιο δύσκολος. Πολλοί παίκτες μπορεί να νοσήσουν. Να έχουμε την υγεία μας, αυτό προέχει. Έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποια σημάδια, ίσως θεωρώ πως είναι άδικο να μηδενίζεται μία ομάδα. Είναι σαν της αφαιρείς μια νίκη, αλλά υπάρχουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, όμως, γιατροί και διοικήσεις.

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχουν φέτος παίκτες με χαρακτήρα, παίκτες νικητές που ήρθαν από άλλες ομάδες. Πρέπει να παίξουμε όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι γίνεται γιατί με το ταλέντο που έχουν, μπορεί να σου κάνουν ένα ξέσπασμα και να πάρουν διαφορλα. Πρέπει να είσαι σκληρός στην άμυνα, να μην παίξουν επιθετικά, δηλαδή αυτό που ξέρουν να κάνουν κι από τη στιγμή που παίζουμε στο γήπεδο μας, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε το γήπεδο. Κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια

Από ότι βλέπω το ντέρμπι έχει τελειώσει για μας. Είτε κερδίσεις είτε χάνεις σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνεχίσεις. Είσαι επαγγελματίας και ο στόχος μας είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη δέουσα προσήλωση. Κανείς δεν κέρδισε κάτι μόνο από ένα ντέρμπι. Η χρονιά είναι μεγάλη, πρέπει να βελτιώνεσαι. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για να ρεφάρουμε την ήττα από τη Ζαλγκίρις».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares