Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Ο Κάρολος απογοητεύτηκε όταν γεννήθηκε ο Χάρι

26 χρόνια μετά τον θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, εξακολουθεί να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της με τον (τωρινό βασιλιά) Κάρολο και τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, σύντομα θα δημοσιοποιηθεί ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Νταϊάνα: Με Δικά της Λόγια» και θα είναι συνέχεια του ντοκιμαντέρ που είχε προβληθεί το 2017.

Μεταξύ αυτών που θα δούμε και θα ακούσουμε στο νέο ντοκιμαντέρ, είναι και ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο η Νταϊάνα εξομολογείται στον βιογράφο της, Αντριου Μόρτον, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος όταν έμαθε ότι το δεύτερό τους παιδί είναι κι αυτό αγόρι (ο πρίγκιπας Χάρι), δήλωνε «απογοητευμένος» γιατί νόμιζε ότι θα αποκτήσει κορίτσι.

Η Νταϊάνα ισχυρίζεται στην ηχογράφηση ότι ο Κάρολος είπε στη μητέρα της Φράνσις Σαντ Κιντ στη βάφτιση του πρίγκιπα Χάρι το 1984: «Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, νομίζαμε ότι θα ήταν κορίτσι».

Η Φράνσις του είπε ότι πρέπει «να καταλάβει ότι είναι τυχερός που έχει παιδί», πρόσθεσε η Νταϊάνα.

Κάποια από τα αποσπάσματα που περιέχουν οι κασέτες από τη δεκαετία του ’90, έχουν ήδη διαρρεύσει στην Αμερική ενώ η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επιζήμια για τον βασιλιά Κάρολο, μια εβδομάδα πριν από την πρώτη επέτειο θανάτου της μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

 

Ένα άλλο κλιπ αποκαλύπτει το μίσος της Νταϊάνα για τη θετή μητέρα της Ρέιν Σπένσερ, την οποία ο πατέρας της Τζον είχε παντρευτεί το 1976 μετά την αποχώρηση της μητέρας της Φράνσις.

 

newsit.gr

Shares