Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Πρέσβης ε.τ. Μάλλιας επιβεβαιώνει Βελόπουλο ότι οι ισλαμιστές δεν αφομοιώνονται

Πρέσβης ε.τ. Μάλλιας επιβεβαιώνει Βελόπουλο ότι οι ισλαμιστές δεν αφομοιώνονται

O Αλέξανδρος Μαλλιάς Πρέσβης επί τιμή ήταν καλεσμένος στο δέλτιο το Kontra News 10 με το Γιώργο Μελιγγώνη και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος για την αφομοίωση μεταναστών.

Ο Πρέσβης ε.τ. εξήγησε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Γαλλίας είναι ότι δυσκολεύεται να ενσωματώσει μετανάστες κάτι που επιβεβαιώνει τον Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος είπε στην ΕΡΤ 1 ότι «Οι ακραίοι του Ισλάμ δεν μπορούν να αφομοιωθούν»

Ο Πρέσβης επίσης επισήμανε ότι η Τουρκία παραβιάζει πολλές αποφάσεις του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ που δεν αφορούν την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά άλλες χώρες όπως η Λιβύη το Ναγκόρνο Καραμπαχ, το Ιρακ, η Συρία κι αυτό πρέπει να το λάβει υπ´όψη της Δύσης.

Ο κύριος Αλέξανδρος Μαλλιάς, υπηρέτησε την πατρίδα ως Διπλωμάτης υπό 11 κυβερνήσεις και 15 Υπουργούς Εξωτερικών. Είναι παράλληλα και στέλεχος της νέας Δημοκρατίας, άρα ο λόγος του έχει διπλή βαρύτητα.

Η επισήμανση του ότι καμιά ελληνική κυβέρνηση μετά το 1974 δεν ταύτισε δημόσια τις εθνικές κόκκινες γραμμές με τα έξι ναυτικά μίλια, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση δια του Γεραπετρίτη, Χρυσοχοΐδη, Ντόκου αλλά και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη καλά θα κάνει να αφυπνίσει όλους τους Ελληνες.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares