Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Premier League: Για ακόμη δύο βιασμούς κατηγορείται ο παίκτης ομάδας του βόρειου Λονδίνου!

Σοκ στην Αγγλία με τις νέες κατηγορίες για ακόμη δύο βιασμούς γυναικών από παίκτη της Premier League, ο οποίος είχε συλληφθεί την Δευτέρα (4/7).


Τα… θεμέλια της Premier League έχουν ταρακουνηθεί για τα καλά, καθώς μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις την Δευτέρα (4/7) ότι ένας ποδοσφαιριστής ομάδας από το βόρειο Λονδίνο κατηγορείται για βιασμό, ήρθαν την Τρίτη (5/7) στο φως της δημοσιότητας νέα σοκαριστικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, η «Telegraph» στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που συνελήφθη, κατηγορείται για ακόμη δύο βιασμούς και επιθέσεις σε δύο διαφορετικές γυναίκες κατά την περσινή περίοδο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αστυνομία ανέφερε τα εξής; «Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, συνελήφθη περαιτέρω ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 εναντίον μιας άλλης γυναίκας στα 20 της. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται».

Το όνομα του ποδοσφαιριστή φυσικά δεν μπορεί να βγει στη δημοσιότητα λόγω νομικού κωλύματος. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση έως τον Αύγουστο και πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι καταιγιστικές εξελίξεις.

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares