Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πούτιν στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του – «Αγαπητέ μου φίλε, σε συγχαίρω»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει γενέθλια σήμερα Κυριακή (26.2.2023) και ο ομόλογός του στη Ρωσία, Βλαντιμίρ Πούτιν, του έστειλε ευχές και τον επαίνεσε για την προώθηση τη συνεργασίας μεταξύ των 2 χωρών, συγχαίροντάς τον για την «προσωπική του συμβολή».

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, αγαπητέ μου φίλε, σε συγχαίρω και σου εύχομαι από καρδιάς για τα γενέθλιά σου», έγραψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στις ευχές του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρει το Republic World. Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος τον ευχαρίστησε για την προώθηση των εποικοδομητικών διμερών σχέσεων.

«Η Ρωσία εκτιμά τη συμβολή σας στην ενίσχυση των φιλικών σχέσεων και της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας», πρόσθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και συμπλήρωσε στην επιστολή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο, πως:

«Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε συστηματικά και αμοιβαία, επωφελή κοινά σχέδια και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων στην περιφερειακή και παγκόσμια ατζέντα».

Τέλος, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ευχήθηκε καλή υγεία, ευτυχία, ευημερία και επιτυχία στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κλείνοντας έτσι τις εγκάρδιες ευχές του για τα γενέθλια του Τούρκου προέδρου.

 

newsIT.gr

Shares