Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πούτιν: Με βαθιά συγκίνηση δέχτηκε το τρυφερό μήνυμα από τον νεαρό οδηγό αρμάτων μάχης – Βίντεο

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε το αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας για να βραβεύσει τους αξιωματικούς. Ένας από αυτούς, νεαρός αξιωματικός, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, όταν του απονεμήθηκε το ” το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας”.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Ρώσος πρόεδρος επισκέφτηκε το στρατιωτικό αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, όπου και εκεί τον “περικύκλωσαν” διαβαθμικοί αξιωματικοί εξωτερικών υποθέσεων. Εκεί πήγε για να απονείμει βραβεία στους “ήρωές”, όπως τους αποκάλεσε, της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Ουκρανία και παράλληλα διεξήχθη ομιλία στο πλαίσιο με τους στρατιωτικούς. Ένας από αυτούς που έλαβαν βραβείο από τον πρόεδρο ήταν η λοχαγός της φρουράς Άννα Σιδορένκο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πούτιν, ένας νεαρός αξιωματικός έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Το όνομα του είναι Τιμοφέυ Ματβέεφ και είναι οδηγός αρμάτων μάχης T-72BZ. Ο ίδιος, αφού του είχε απονεμηθεί τιμητικό αστέρι, εξέφρασε συγκινημένος τα προσωπικά του αισθήματα προς τον Ρώσο πρόεδρο:

«Αυτό δεν είναι μόνο το βραβείο μου, αυτό είναι το βραβείο της μονάδας μου, της μεραρχίας μου, των διοικητών μου».

Shares