Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πούρα, νυχτερινή ζωή και καλάσνικοφ: H ζωή της διευθύντριας της αλβανικής ΕΥΠ που συνελήφθη με ναρκωτικά

«Έτσι είναι όταν μεγαλώνεις με ρακί και καλάσνικοφ» γράφει σε ένα βίντεο της η Φέρο

Πούρα, νυχτερινή ζωή και αναφορές σε καλάσνικοφ. Αυτά βλέπει όποιον μπαίνει στο προφίλ του Instagram της Ερίσα Φέρο, διευθύντριας της Υπηρεσίας Πληροφοριών συνελήφθη με 58 κιλά ναρκωτικών στο αμάξι της.

Η υπόθεση αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, λόγω της κομματικής ταυτότητας της εμπλεκόμενης, η οποία ανήκει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο γεγονός ότι τα 58 κιλά, που βρέθηκαν στο όχημά της, μεταφέρθηκαν από την ίδια τη Φέρο από την πρωτεύουσα της χώρας, τα Τίρανα, στην ορεινή διάβαση γνωστή στα αλβανικά και ως «Qafë Thanë», που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Οχρίδας, στα σύνορα της Αλβανίας με τα Σκόπια.

«Έτσι είναι όταν μεγαλώνεις με ρακί και καλάσνικοφ» γράφει σε ένα βίντεό της η Φέρο.

 

Στο Instagram της, μπορεί να δει κανείς να οδηγάει μία Mercedes αγνώστου τύπου, αλλά και φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε πρόσφατα στο εξωτερικό.

 

Η «αγγελιοφόρος»

Σύμφωνα με το αλβανικό μέσο, Ora News, τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν σε όχημα τύπου «Volkswagen» προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας, ενώ οι αρχές έχουν καταλήξει στο γεγονός ότι η 28χρονη επιτελούσε τον ρόλο του «αγγελιαφόρου» στην ομάδα, καθώς πραγματοποιούσε τις απαραίτητες μετακινήσεις που χρειάζονταν για να φέρει σε πέρα τη διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ο σημαντικός της ρόλος στις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας, καθώς και η πρόσβαση που είχε στις βάσεις δεδομένων, της έδωσε ένα σημαντικό αβαντάζ, καθώς μπορούσε να «αλλάζει» συνεχώς ταυτότητες, προσκομίζοντας έγγραφα ως υπάλληλος διαφόρων υπουργείων της χώρας και να αποφεύγει τους αστυνομικούς ελέγχους.

Όπως αναφέρει το «top-channel», τα 58 κιλά ακατέργαστης κάνναβης που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της επρόκειτο να «περάσουν» στα Σκόπια, μέσα από τη λίμνη που συνδέει τις χώρες, τη λίμνη Οχρίδα, και από εκεί θα αναδιανέμονταν σε μικρότερες ποσότητες.

Και οι τρεις τους φέρεται να έπαιρναν ναρκωτικά από τα Τίρανα στο Πόγραδετς, με τους δύο άνδρες συλληφθέντες τον Κάραϊ και τον Μπάσα να προπορεύοταν της πορείας και να ακολουθούσε η Φέρο με το δικό της όχημα.

Το σημείο συνάντησης με το κύκλωμα των ναρκωτικών γινόταν, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ στην προαναφερθείσα διάβαση της Qafë Thanë, δίπλα από εστιατόριο. Στόχος του κυκλώματος ήταν η ανταλλαγή ναρκωτικών και χρημάτων, σε σημείο μακριά από τα «αδιάκριτα βλέμματα» της αστυνομίας. Οι εμπλεκόμενοι δεν είχαν υπολογίσει, όμως, ότι οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν ήδη από απόσταση, πιάνοντάς τους στα «πράσα».

pronews.gr
Shares