Τετάρτη , 23 Οκτώβριος 2019
Τελευταία Νέα

Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό: «Να τιμωρηθεί ο δολοφόνος»…

Λίγες μέρες πριν από τη δίκη για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό, η οποία ξεκινά την Παρασκευή (20/09), η κόρη του ξέσπασε και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.


Ο άτυχος φαρμακοποιός.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη και να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, ειδικά κάποιον που σ’ έχει βοηθήσει» τόνισε η Γιώτα- Μαρία Φλώρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και πρόσθεσε: «ήρθε αυτός ένα πρωί και μας διέλυσε. Κοίταξε όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με πέντε τουλάχιστον βολίδες να τον σκοτώσει».

«Αυτό που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία γι’αυτό που μας έκανε. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Είμαστε κάθετοι σε αυτό» συμπλήρωσε η κόρη του φαρμακοποιού και υπογράμμισε: «είναι η αδυναμία μου και μου τον στέρησε και δεν είχε κανένα δικαίωμα».

 

Το χρονικό της δολοφονίας
Η κοπέλα ήταν εκείνη που μαζί με τη μητέρα της άκουσε τους πυροβολισμούς, την ώρα που ο άτυχος φαρμοκοποιός έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο 52χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, ήταν φίλος της οικογένειας πάνω από 25 χρόνια.

Κατά την ομολογία του, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς μετανιωμένος για την πράξη του, αποκαλύπτοντας ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του στον πλειστηριασμό. Κατά πληροφορίες, το θύμα είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο δράστης δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι δύο άνδρες είχαν πάει στα δικαστήρια, όπου ο κατηγορούμενος έχασε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να βγει «στο σφυρί» το επίμαχο ακίνητο. Λειτουργώντας κάτω από μεγάλο θυμό, προμηθεύτηκε ένα όπλο και έστησε καρτέρι στον φαρμακοποιό. Οι Αρχές έφτασαν στον δράστη, αφού απέκλεισαν οποιοδήποτε άλλο «σενάριο», ενώ μιλώντας με την οικογένεια του θύματος κατέληξαν ότι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές ήταν ο δράστης.

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares