Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ποτσέκο – MundoBasket 2023: «Συνεργάτης μου με έλεγχε στο ξενοδοχείο να μην κάνω τρέλες»

Ποτσέκο - MundoBasket 2023: «Συνεργάτης μου με έλεγχε στο ξενοδοχείο να μην κάνω τρέλες»

Για τα συναισθήματα του μετά την ήττα από τη Δομινικανή Δημοκρατία μίλησε ο τεχνικό της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, που προκρίθηκε μετά την επικράτηση επί των Φιλιππινών.


Εκδηλωτικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ιταλίας επί των Φιλιππινών με 83-91 που έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του MundoBasket 2023 για τη «Σκουάντρα Αντούρα».

Ο κόουτς των Ιταλών μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι σκέφτηκε να πέσει από το παράθυρο του ξενοδοχείου και ότι χρειάστηκε να μείνει συνεργάτης του να τον προσέχει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του και την προσπάθεια που έχουν κάνει έως τώρα ανά υπερασπίστηκε και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ιταλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χτυπήστε εμένα, πείτε ότι χάνω παιχνίδια, ότι είμαι τρελός, αλλά αφήστε τους παίκτες μου. Μην αγγίζετε το επιτελείο μου, αν δεν ήταν εκεί θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο του ξενοδοχείου μετά την ήττα από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ευτυχώς δεν άνοιγε το παράθυρο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν είχα πέσει θα υπήρχε κάποιος άνθρωπος από τους Φιλιππίνες να με πιάσει και να μου σώσει τη ζωή ή ότι θα έπεφτε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, γιατί έχει κίνηση. Ένας από συνεργάτες μου έμεινε δίπλα μου για να με ελέγχει να μην κάνω τρέλες.

Μην αγγίζετε τον πρόεδρό μου, που είπε σωστά πράγματα και αυτές τις ημέρες μου συμπεριφέρθηκε σαν γιο. Είδα πώς υπέφερε ένας άνθρωπος. Του αφιερώνω αυτή την νίκη.

Τα παιδιά μου είναι ευαίσθητα. Ήταν ένας περίπλοκος όμιλος και είμαστε στο προολυμπιακό, κέρδισαν 11 από τα 12 παιχνίδια. Σηκώσαμε τον πήχη. Λατρεύω τους παίκτες μου, αλλά μερικές φορές κάνω λάθη με αυτούς. Ο Τονούτ έκανε ένα εντυπωσιακό ματς και θύμωσα μαζί του, οφείλω να του ζητήσω συγγνώμη».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares