Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Ποτάμι” η Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας – Βρέχει σε όλη την Αττική – Που θα χτυπήσει η “Βικτώρια”….

"Ποτάμι" η Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας - Βρέχει σε όλη την Αττική - Που θα χτυπήσει η "Βικτώρια"....

Ήταν… πρόγνωση και έγινε πράξη! Βρέχει σε όλη την Αττική καθώς η “Βικτώρια” κάνει το δεύτερο πέρασμά της. Δείτε χάρτες με τα ύψη της βροχής τις επόμενες ώρες.


Η “Βικτώρια” είναι εδώ και θα μείνει για αρκετές ώρες ακόμα! Οι μετεωρολογικές προγνώσεις ανέφεραν ότι η κακοκαιρία θα “χτυπούσε” ξανά στην Αττική από το μεσημέρι. Είχε ήδη κάνει το πρώτο… πέρασμά της από το Λεκανοπέδιο τα ξημερώματα.

Πολλές περιοχές στην Αττική έχουν “μουλιάσει”, αφού οι ουρανοί… παραμένουν ανοιχτοί και σε πολλές περιπτώσεις οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε “ποτάμια”.

 

Χαρακτηριστικές οι εικόνες στη Γλυφάδα, όπου η λεωφόρος Βουλιαγμένης έχει γεμίσει νερά και η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται σε εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη δυσκολία.

Δείτε το video  του newsit.gr

Αν και η “Βικτώρια” δεν ήταν η “μετεωρολογική βόμβα” που περίμεναν πολλοί, φέρνει μαζί της έντονα φαινόμενα και πολλή βροχή.

Οι βροχές και οι καταιγίδες που συνοδεύουν την κακοκαιρία «Βικτώρια» αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ της Τετάρτης, με έμφαση στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, θα σχηματιστεί μια σημαντική σε έκταση ζώνη σύγκλισης από το Κεντρικό έως το Νοτιοδυτικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα μεγάλης κατά τόπους έντασης. Η ζώνη αυτή σταδιακά θα κινηθεί προς τα ανατολικά, επηρεάζοντας την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το βράδυ τα Δωδεκάνησα.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες βροχοπτώσεις σε επιλεγμένα τρίωρα

Το πέρασμα της κακοκαιρίας “Βικτώρια” από το Ιόνιο ήταν καταστροφικό για την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα, ενώ μεγάλα προβλήματα υπήρξαν και στην Κρήτη, κυρίως στα Χανιά.

 

"Ποτάμι" η Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας - Βρέχει σε όλη την Αττική - Που θα χτυπήσει η "Βικτώρια"....

 

"Ποτάμι" η Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας - Βρέχει σε όλη την Αττική - Που θα χτυπήσει η "Βικτώρια"....

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares