Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πόσον ετών είναι τελικά ο Πούτιν; Οι παράξενες φωτογραφίες και η γελοία δυτική προπαγάνδα…

Η διάφορες επιθέσεις που γίνονται από γνωστές και «άγνωστες» πηγές, στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαδιμήρ Πούτιν, παίρνουν και μια ιδιαίτερη διάσταση καθώς «κάποιοι» τον έχουν «αναβιβάσει» σε… επίπεδο βαμπίρ και τον παρουσιάζουν να έχει ζήσει από τις αρχές του εικοστού αιώνα μέχρι σήμερα σε διαφορετικές ταυτότητες.

Την πρώτη φορά 100 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1920 σαν αξιωματικός του ρωσικού στρατού, ενώ η δεύτερη εμφάνιση του Ρώσου προέδρου –βαμπίρ είναι το 1941 σαν πιλότος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που μάχονταν τα ναζιστικά στρατεύματα που είχαν τότε εισβάλλει στην Ρωσία.

Πραγματικά… «συγκλονιστικές» αποκαλύψεις οι οποίες υποστηρίζουν όπως τώρα αποκαλύπτεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι κυριολεκτικά ένα βαμπίρ, γι’ αυτό και έχει ένα «περίεργο» περπάτημα όπως έχει σχολιάσει συχνά ο διεθνής τύπος.

Όλα αυτά μας θυμίζουν τα αμερικανικά προτεσταντικά κανάλια που τα τελευταία χρόνια προπαγανδίζουν με λύσσα ότι ο Πούτιν είναι ο… Αντίχριστος που πρέπει να καεί στην πυρά.

Να δούμε τι άλλο θα σοφιστούν για τον Ρώσο πρόεδρο που απασχολεί κατά καιρούς έντονα την διεθνή επικαιρότητα με πολλά ερωτηματικά, καθώς προαναγγέλλονται και… άλλες αποκαλύψεις για το… μυστήριο πρόσωπο του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Shares