Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πόσο… μισεί τα παιδιά της; Απίστευτα ονόματα, στο τέταρτο το “τερμάτισε”…

Αν κάποια ονόματα σας φαίνονται “ιδιαίτερα” και δεν είστε οπαδοί των… εναλλακτικών, μπορείτε να συνεχίσετε αυτό που κάνατε και να μη διαβάσετε ούτε λέξη παραπάνω!

Κι αυτό διότι αυτή η μαμά έχει επιλέξει ίσως τα πιο περίεργα ονόματα όλων των εποχών! Η είδηση βέβαια δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι πως το όνομα που έχει επιλέξει για το τέταρτο παιδί -και δεύτερο γιο- της, ενδέχεται να είναι… παράνομο!

Πρόκειται για την Claire Alexander-Johnston, που ζει στο Byron Bay στην Αυστραλία. Η επιλογή της, λοιπόν, για το όνομα του γιου της είναι… πολίτης!

Ναι, καλά διαβάσατε, πολίτης. Η ίδια -blogger στο επάγγελμα- πληροφόρησε το πολυπληθές κοινό της (σ.σ. 117.000 ακόλουθοι) στο Instagram πως είχε… κάποιες αναποδιές με το όνομα του τέταρτου παιδιού της, καθώς όταν το ανακοίνωσαν στην οικογένεια, κάποιος σημείωσε πως ίσως να είναι παράνομο!

Ο λόγος; Στην Αυστραλία η λέξη πολίτης ενδέχεται να εμπίπτει στην κατηγορία του “τίτλου”, όπως για παράδειγμα ο “βασιλιάς”, ο “δούκας”, ο “λόρδος” ή ο “λοχαγός”.

Και συνεχίζει… εντελώς επιστημονικά: “Τίποτα όμως δεν το νιώθαμε να σου ταιριάζει ενώ είσαι ζυγός στο ζώδιο με ένα πολύ ευαίσθητο και υποβόσκων φεγγάρι Αιγόκερου. Συνεπώς, πολίτη, είσαι και πάντα θα είσαι ένας πολίτης του κόσμου”!

Πάντως, αξίζει να αναφερθούν και τα ονόματα που έχει δώσει στα τρία υπόλοιπα παιδιά της: Άτλας, Έβερεστ, Ζέφυρος!

Μένει να φανεί το κατά πόσο θα “βγάλει άκρη” αυτή η… ιδιαίτερη μαμά με την νομοθεσία στην Αυστραλία, ούτως ώστε να ονομάσει το παιδί της “πολίτης”…
newsit.gr

Shares