Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πώς θα τις πληρώσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο τις φορο-υποχρεώσεις που λήγουν – Άμεση εξυπηρέτηση σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

Η προθεσμία για την πληρωμή αρκετών φορολογικών υποχρεώσεων λήγει την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν μια άμεση λύση σε όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να τακτοποιήσουν οφειλές, όπως τις τελευταίες δόσεις φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας.

«Οι πελάτες μας στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet, μπορούν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τις μεγάλες ουρές και την αναμονή. Οι πληρωμές γίνονται είτε με μετρητά, είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Καλλιγιαννάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Άλιμο επί της Λεωφόρου Λοχαγού Χρονόπουλου 52.

«Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου μπορεί κανείς να πληρώσει φόρους και λογαριασμούς. Το ωράριό μας βοηθάει πολύ στην εξυπηρέτηση του κόσμου, καθώς παραμένουμε ανοιχτά και τα Σαββατοκύριακα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ», προσθέτει ο κ. Καλλιγιαννάκης.

Πληρωμή λογαριασμών οργανισμών και επιχειρήσεων

Σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει μια ευρεία γκάμα πληρωμών, όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.

«Στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορεί κανείς να πληρώσει περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων, χτίζοντας παράλληλα το αφορολόγητο όριο. Υπάρχει κόσμος που έρχεται σταθερά στο κατάστημά μας για να τακτοποιήσει τις οφειλές του, γιατί ξέρει ότι θα αποφεύγει την ταλαιπωρία», σημειώνει ο κ. Καλλιγιαννάκης.

 

Shares