Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

Πως εξαϋλώθηκαν οι φίλοι και τα παιδιά μας; Καταιγιστικός ο Κ. Βελόπουλος στο Evening Report και τον Γ. Πολίτη

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του Κ. Βελόπουλου , Προέδρου της Ελληνικής Λύσης στον Γιάννη Πολίτη στην εκπομπή Evening Report στο ONE TV.

“Έπρεπε να πάνε μέσα στη φυλακή με βραχιολάκια όλοι τους!’, είπε χαρακτηριστικά, “καίγοντας” και την ιταλική εταιρεία ενώ γνώριζαν ότι δεν υπήρχε τηλεματική και τηλεδιοίκηση και καταγγέλλει πως όλοι οι υπάλληλοι και μη αλληλοκαλύπτονται με τη δικαιολογία “όλοι είχαν ενημερώσει”. Είπε ακόμα να μην λειτουργήσει καμιά γραμμή έως να υπάρξει ακρίβεια ότι όλα λειτουργούν και να μην στέλνονται άνθρωποι στον… άλλον κόσμο.

Και δίχως να τον σταματά τίποτα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προχώρησε σε περεταίρω αποκαλύψεις για τον ΟΣΕ, φέροντας στο φως ένα παλιό σκάνδαλο, στο οποίο έβαλαν και “χέρι” οι προηγούμενες διοικήσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα, είχε τεθεί σε εργολάβο έργο αξίας 800 εκ. ευρώ. Ο εργολάβος είχε απαιτήσει από το κράτος να τον αποζημιώσουν “για τα έργα που δεν έκανε”, το κράτος δεν πήγε στα δικαστήρια, αλλά έκανε νόμο για να γίνει διαιτησία. Οι επιδητές ήταν ο κ. Πικραμένος και ο Μιχαήλ Σταθόπουλος. Εν τέλει, δεν πλήρωσε ο εργολάβος, δεν έκανε τη δουλειά και η διαιτησία του χάρισε τα 800 εκ.

 

Δεν θέλω να συνεργαστώ, θέλω να κυβερνήσω. Δεν τους εμπιστεύομαι!

Αντιμέτωπος με τις φήμες περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης Ε.Λ με άλλο κόμμα, όπως ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος κατέρριψε τους ισχυρισμούς.

Είπε ότι δεν θα συνερστεί με κόμματα που είναι υπέρ της συνεκμετάλλευσης με το εχθρικό κράτος, την Τουρκία, ούτε που στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών και που κατάντησαν την χώρα στο σημερινό χάλι.

Τέλος, έκανε έκκληση στον κόσμο, να πάει να ψηφίσει και να μην απέχει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares