Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Πώς αυτοκτόνησε ο κατηγορούμενος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν μέσα στο κελί του…

Δημοσίευμα παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο αυτοκτόνησε ο κατηγορούμενος για μαστροπεία ανηλίκων, Τζέφρι Έπσταϊν, μέσα στο κελί του σε φυλακές της Νέας Υόρκης.

Ο κατηγορούμενος για μαστροπεία ανηλίκων, Τζέφρι Έπσταϊν, που βρέθηκε νεκρός στη φυλακή που κρατούνταν, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα σεντόνι για να φτιάξει μια αυτοσχέδια θηλιά και να κρεμαστεί στο κελί του, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Όπως σημειώνεται, ο Έπσταϊν έπρεπε να γονατίσει προς το πάτωμα καθώς κρεμάστηκε από την κορυφή μιας κουκέτας.

Η παρακολούθηση του κατηγορουμένου για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας είχε διακοπεί κατόπιν προσπαθειών του δικηγόρου του. Παρόλα αυτά, έπρεπε να ελέγχεται κάθε 30 λεπτά, κάτι που δεν συνέβη τη νύχτα του θανάτου του. Σύμφωνα με το δίκτυο Fox, ο Έπσταϊν δεν είχε ελεγχθεί για αρκετές ώρες πριν βρεθεί νεκρός.

Λόγω της έλλειψης προσωπικού, η φυλακή που κρατούνταν ο Έπσταϊν φέρεται να υποχρεωνόταν να προσλαμβάνει προσωπικό υποστήριξης για να καλύπτει τις ανάγκες σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έκαναν επαναλαμβανόμενες υπερωριακές βάρδιες.

Σύμφωνα με τους κανόνες των φυλακών, ο Έπσταϊν έπρεπε να είχε συγκρατούμενο στο κελί, αλλά το πρόσωπο αυτό μεταφέρθηκε λίγο πριν την αυτοκτονία του κατηγορουμένου για μαστροπεία ανηλίκων. Δεν έχει αποκαλυφθεί γιατί κανείς δεν πήρε τη θέση του συγκρατούμενου.

Η αυτοκτονία του Έπσταϊν έχει προκαλέσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας, καθώς πολλοί επισημαίνουν ότι ο θάνατός του είναι ιδιαίτερα «βολικός», λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα που λένε ότι ο άντρας θα μπορούσε να αποκαλύψει «καυτές» πληροφορίες για πολλούς ισχυρούς ανθρώπους.

Σε περίπτωση καταδίκης του, αντιμετώπιζε κάθειρξη μέχρι και 45 ετών.

 

sputniknews.gr

Shares