Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Πόρος: Δεν κυκλοφορεί… ψυχή! Ερήμωσε το νησί μετά το μίνι lockdown….

Πόρος: Δεν κυκλοφορεί… ψυχή! Ερήμωσε το νησί μετά το μίνι lockdown....

Ο Πόρος περνά δύσκολες στιγμές μετά τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν στο νησί, με τις εικόνες να μην θυμίζουν… τίποτα από Αύγουστο.


Ο Πόρος υπό κανονικές συνθήκες, τέτοια εποχή θα έσφυζε από ζωή. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Οι περισσότεροι τουρίστες έφυγαν άρον – άρον, υπό τον φόβο του ιού, οι επιχειρήσεις στην εστίαση έχουν πια συγκεκριμένο ωράριο, η μάσκα είναι υποχρεωτική παντού.

Το αποτέλεσμα είναι οι δρόμοι του νησιού να είναι εντελώς άδειοι

 

Πόρος Πόρος: Δεν κυκλοφορεί… ψυχή! Ερήμωσε το νησί μετά το μίνι lockdown.... Πόρος

“Καρατομήθηκε” ο διοικητής της ΕΛΑΣ

Στο “επίκεντρο” έχει βρεθεί το νησί μετά τα κρούσματα κορονοϊού στο νησί και τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, με τους τουρίστες να φεύγουν άρον – άρον από το νησί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν χθες το MEGA και ο ALPHA, ως αποτέλεσμα όλων αυτών ο διοικητής της αστυνομίας στο νησί απομακρύνθηκε, καθώς πήρε απόσπαση για αλλού.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος έχει καταγγείλει πως η αστυνομία δεν πραγματοποιούσε ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα, και πως οι μόνοι έλεγχοι που γίνονταν ήταν αυτοί που διενεργούσε ο Δήμος.

Φεύγουν μαζικά οι τουρίστες

Ο Πόρος μετρά πλέον μέχρι και 30 κρούσματα του φονικού ιού, ενώ η ιχνηλάτηση των επαφών των ανθρώπων αυτών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ο αριθμός να αυξηθεί κι άλλο!

Το αποτέλεσμα; Το νησί αδειάζει! Οι εικόνες του newsit.gr από το νησί είναι αποκαλυπτικές.

Δεκάδες αυτοκίνητα έκαναν ουρές κατά την διάρκεια της Παρασκευής, 07.08.2020, ώστε να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, με πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως κάποιοι από αυτούς πήραν την απόφαση να φύγουν παρά το ότι είχαν πληρώσει μέρες διαμονής στο νησί.

Δείτε τις εικόνες

Πόρος Πόρος Πόρος

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ.

 

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares