Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024

Πορφύρης: «Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή της Μενεγάκη, μου πήρε τη δουλειά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου»

“Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι”, τονίζει ο γνωστός μάγειρας.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ο πρώην παίκτης του MasterChef, μιλά στο Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο reality μαγειρικής, περιγράφει την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή, ενώ αποκαλύπτει και το δοκιμαστικό που έκανε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Στην τελευταία εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη, πήγαινα να φτιάξω μία πίτα και, όπως πήγα να την αναποδογυρίσω για να βάλω τη γέμιση, είχαν μαζευτεί πολλά ζουμιά και χύθηκαν όλα στην πίτα. Δεν το δείξαμε ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης, σημειώνοντας ότι συζητάει μία τηλεοπτική πρόταση που του έχει γίνει για φέτος.

«Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Η Μαρία Μπέη ήταν από τις καλύτερες παρουσίες. Ήρθε πολύ διαβασμένη και οργανωμένη. Είχε έναν στόχο, δεν άφησε τίποτα να την επηρεάσει», σχολιάζει ο γνωστός μάγειρας για το reality που συμμετείχε.

Σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά περάσματα που έχει κάνει στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, ο Γιώργος Πορφύρης αποκαλύπτει:

«Από τη μόνη τηλεοπτική κουζίνα που δεν έχω περάσει είναι της Φαίης Σκορδά. Είχα κάνει ένα κάστινγκ για να είμαι στην εκπομπή της Ελένης. Είχε πάει πάρα πολύ καλά, είχα γνωρίσει και τα παιδιά εκεί πέρα. Βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα πήγε πολύ καλύτερα από μένα. Θα ‘χω να το λέω ότι έχασα δουλειά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

 

zappit.gr

Shares