Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Πολύτεκνος έδωσε 25.000 ευρώ για BMW που δεν ήρθε ποτέ….

Πολύτεκνος έδωσε 25.000 ευρώ για BMW  που δεν ήρθε ποτέ....

Ακάθεκτος συνεχίζει το έργο του ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων από τη Θήβα με θύμα αυτή τη φορά πατέρα 5 παιδιών.


Ο γνωστός επιτήδειος έμπορος της Θήβας «ξαναχτύπησε» και όπως έχει αποδειχθεί κυκλοφορεί ανενόχλητος λαμβάνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστους καταναλωτές για να τους φέρει από το εξωτερικό μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Ωστόσο οι ανυποψίαστοι καταναλωτές αντί για εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα φαίνεται ότι το μόνο που χάνουν είναι την ηρεμία τους και πολλές χιλιάδες ευρώ.

Αντίθετα ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων της Θήβας έχοντας εισπράξει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον κάθε ανυποψίαστο καταναλωτή κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα που φέρουν μάλιστα και πινακίδες «ΔΟΚ» (δοκιμής)!

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία το ανυποψίαστο θύμα που είναι και πολύτεκνος έδωσε 15.000 ευρώ στον επιτήδειο έμπορο για να του εισάγει ένα 7θέσιο καθώς το προηγούμενο που είχε στην κατοχή καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsauto.gr: «Έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας καταρχάς για να σας ευχαριστήσω για τον αγώνα που κάνετε για όλους εμάς που έχουμε πέσει θύματα επιτηδείων εμπόρων αυτοκίνητων.

Όπως καταλαβαίνετε έχω πέσει και εγώ θύμα απάτης καθώς προ 5 μηνών η γυναίκα μου μαζί με τα 5 μας παιδιά είχαν ένα φρικτό τροχαίο από το οποίο το αυτοκίνητό μας , ένα Ford S-Max το οποίο αξιολογήθηκε ως μη επισκευάσιμο.

Αναζητήσαμε λοιπόν επειγόντως μια λύση για να καλύψουμε τις οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Ο εν λόγω απατεώνας, τον οποίο και γνώριζα έμοιαζε μια ασφαλής επιλογή και του τηλεφώνησα και του ζήτησα αν θα μπορούσε να μου φέρει ένα μεγάλο πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο BMW X5 μοντέλο του 2008, από Γερμανία.

Προθυμοποιήθηκε με μεγάλη ζέση και με διαβεβαίωσε ότι εντός 15 ημέρων θα το είχαμε παραλάβει.

Του έδωσα 10.000 ευρώ μετρητά προκαταβολή, τα οποία δανείστηκα από φίλους και μέσα σε χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδος εξόφλησα το αυτοκίνητο που θα μου έφερνε μέσω 2 επιπλέον καταθέσεων 10.000 και 5.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκε σε συγγενικό του πρόσωπο που όμως δεν έχει σχέση με την εμπορία αυτοκινήτων. Δηλαδή σε διάστημα μόλις λίγων ημερών είχα δώσει στον επιτήδειο έμπορο 25.000 ευρώ!

Έπειτα από 15 μέρες επικοινώνησα μαζί του εκφράζοντας την αγωνία τί μέλλει γενέσθαι καθώς μετακινούμασταν μέχρι τότε με δανεικό αυτοκίνητο και με διαβεβαίωσε ότι από μέρα σε μέρα το αυτοκίνητο έρχεται…

Αυτό ήταν, από τότε δεν απάντησε ποτέ στις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούσα.

Επικοινώνησα με συγγενικά του πρόσωπα τα οποία με καθησύχασαν λέγοντάς μου να υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό περί επιστροφής χρημάτων.

Έκτοτε μόνο κοροϊδία, από μέρα σε μέρα από εβδομάδα σε εβδομάδα κ.ο.κ.

Πήρα την απόφαση να κινηθώ δικαστικά ωστόσο η διαδικασία απ’ ότι φαίνεται θα είναι χρονοβόρος αλλά μέσω των δημοσιευμάτων του Newsauto.gr ανακάλυψα ότι έχουν πέσει θύματα του εμπόρου μεταχειρισμένων ΙΧ από την Θήβα και άλλοι ανυποψίαστοι καταναλωτές οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει ομαδική μήνυση και αγωγή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο μου η υπόθεση εξαπάτησής μου μπορεί να «ενωθεί» με των υπολοίπων ώστε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα και να σταματήσει επιτέλους ο επιτήδειος έμπορος να εξαπατά ανυποψίαστους καταναλωτές από όλη την Ελλάδα.

Συνεχίστε το έργο σας με την ίδια δυναμική γιατί πραγματικά επιτελείται δημοσιογραφικό έργο και αυτή τη στιγμή είστε το μόνο Μέσο Ενημέρωσης που βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή-πολίτη. Συγχαρητήρια και πάλι!».

 

newsauto

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares