Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πολυτεχνειούπολη: Συνελήφθη η «Πιπίλα» – Συμμετείχε και στη συμμορία των ληστών με τα καλάσινκοφ

Νέες συλλήψεις στην Πολυτεχνειούπολη όπου η αστυνομία εντόπισε μια παλιά γνώριμη, γνωστή με το ψευδόνυμο «Πιπίλα»

Σε δύο ακόμα συλλήψεις που σχετίζονται με τη δράση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη προχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για τη σύλληψη ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ηλικίας 27 ετών. Αξιοσημείωτο είναι πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες.

Η αστυνομία εκτιμάει πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση η συλληφθείσα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «Πιπίλα», βρισκόταν εντός της οικίας, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σύμφωνα με το Mega, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.

newsbomb.gr

Shares