Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Πολυτεχνείο επεισόδια: Σε καραντίνα αστυνομικοί διμοιρίας που είχε σταλεί Αθήνα από Λαμία

Πολυτεχνείο επεισόδια: Σε καραντίνα αστυνομικοί διμοιρίας που είχε σταλεί Αθήνα από Λαμία

Στη Λαμία επέστρεψε εσπευσμένα η διμοιρία αστυνομικών που είχε μεταβεί στην Αθήνα για την ενίσχυση των μέτρων για το Πολυτεχνείο. Υπήρξε αναστάτωση μετά την πληροφορία ότι αστυνομικός αποτελούσε στενή επαφή του επιβεβαιωμένου κρούσματος στο ΑΤ Δομοκού.

Ο συγκεκριμένος επέστρεψε στη Λαμία με διαφορετικό όχημα και υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού όπου βρέθηκε αρνητικός. Ακόμη ένας αστυνομικός του ΑΤ Δομοκού ήταν στην ίδια διμοιρία και για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε επίσης σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Να σημειώσουμε ότι ο δεύτερος αστυνομικός δεν είχε έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα του ΑΤ Δομοκού.

Η εξέλιξη προκάλεσε νέα αναστάτωση στου αστυνομικούς της διμοιρίας και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Ρίψη χημικών στην δεύτερη παράνομη συγκέντρωση του ΚΚΕ σήμερα

Επεισόδια Πολυτεχνείο τώρα: Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μετέδωσε  σε live σύνδεση μεταφορά  προσαχθέντων, με κάποιους να αντιστέκονται και να μεταφέρονται σηκωτοί.

Επεισόδια Πολυτεχνείο τώρα: Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχαν γίνει προληπτικοί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, σε έναν τέτοιο έλεγχο βρέθηκαν κοντάρια, κράνη και αντισφυξογόνες μάσκες σε αυτοκίνητο και έγιναν επτά προσαγωγές. Μάλιστα, συνελήφθη και ο γνωστός του Επαναστατικού Αγώνα.

Παράλληλα το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί συνεχείς πτήσεις πάνω από το κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό υπόπτων που παραβιάζουν το απαγόρευση συνανθροίσεων λόγω της φονικής πανδημίας

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares