Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πολυχρονίου: Είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ, αλλά δούλεψα 13 χρόνια ως τραπεζίτης

Για όλα μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου στη δημόσια τηλεόραση…

Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου, στο πλατό της εκπομπής “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ, βρέθηκε ο Γιώργος Πολυχρονίου όπου αναφέρθηκε τόσο στη μακρόχρονη εργασία του σε τράπεζα όσο και στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε σε παλαιότερο ταξίδι στο Σικάγο.

“Μπήκα σε ένα μεγάλο μαγαζί μεταχειρισμένων δίσκων στο Σικάγο, σαν γήπεδο μπάσκετ μεγάλο, όπου έπαθα σοκ!

Λες και είδα τα μοντέλα της Victoria Secret ολόγυμνα. Είχα τέτοιο σοκ να προλάβω λες και θα μου έπαιρναν τους δίσκους άλλοι, μιλάμε τώρα για εκατομμύρια δίσκους μεταχειρισμένους το 1992.

Έπαθα δύσπνοια, με έπιασε η καρδιά μου και με πήγαν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Έκατσα μέσα, το πρωί μου έκαναν στεφανιογράφημα και έκανα ένα δεύτερο με την ίδια επιτυχία ευτυχώς μετά από δύο μήνες. Το έκανα για πλάκα και βρήκαν τρεις ολοκάθαρες αρτηρίες.

Θέλω να πω ότι η μουσική είναι λαχτάρα, άγχος, έρωτας, αγάπη, όλη η ζωή μου” παραδέχθηκε, αρχικά, ο Γιώργος Πολυχρονίου.

“Όταν ήρθα από το Λονδίνο, ο μπαμπάς μου είδε στην Απογευματινή έναν διαγωνισμό για πρόσληψη υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα το 1973.

Τότε είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ για μόνιμος εκφωνητής. Ο πατέρας μου πήρε τηλεγράφημα θετικό, ότι πέρασα και δεν μου το είπε ποτέ γιατί περίμενε το αποτέλεσμα της Εθνικής Τράπεζας.

Δυστυχώς ή ευτυχώ, για μένα, πέρασα και δούλεψα ταμειολογιστής στο υποκατάστημα στη Λαχαναγορά. Εκεί έμεινα για 13 χρόνια” συμπλήρωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

newsIT.gr

Shares